Αθλητική ανασκόπηση 2013

Ο… γέρος χρόνος… νούμερο 2013 βρίσκεται με το ενάμιση πόδι έξω από την… πόρτα, εκεί που τον περιμένει ο… νέος και ελπίζουμε πολύ πιο… ωραίος, 2014 και με περισσότερες επιτυχίες για τις ελληνικές ομάδες. Τουλάχιστον… αγωνιστικά, το 2013 μας άφησε… προίκα σημαντικές επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα.

Το… κυριότερο γράφτηκε τους τελευταίους μήνες του έτους, όταν η Εθνική Ελλάδα εξασφάλισε την παρουσία της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Φερνάντο Σάντος και οι παίκτες του έδειξαν

κόντρα στην Ρουμανία πως τη δεδομένη στιγμή είναι πιο… ομάδα από τους… απόγονους του Χάτζι και πλέον το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων ομάδων στον κόσμο, δίνοντας το «παρών» σε ένα ακόμα μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού.

Τώρα, στα… εντός των τειχών, ο μπασκετικός Παναθηναϊκός και ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός επιβεβαίωσαν την κυριαρχία τους, κατακτώντας το νταμπλ. Οι «πράσινοι» με πειστικές εμφανίσεις στους τελικούς της Α1 Ανδρών… σκούπισαν τον δις Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό και επέστρεψε στον… θρόνο του στην Ελλάδα, βάζοντας στην τροπαιοθήκη του και το Κύπελλο, μια και λίγους μήνες νωρίτερα είχε επικρατήσει των «ερυθρόλευκων» στον τελικό του Ελληνικού.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις φωτογραφίες στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα