Άξιζε τη νίκη αλλά έμεινε στο 1-1 με τον Άρη η ΑΕΚ

Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε η ΑΕΚ, υπό το βλέμμα του Κιθ Χάρις, καθώς αν και ήταν καλύτερη, αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον Άρη.

Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει, κάτι που έκανε στο 58' ο Γιάγκο για το 1-0. Όμως στη δεύτερη επίσκεψή του στα καρέ του Κωνσταντόπουλου ο Άρης

με τον Αγκάνθο κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Ορεξάτη μπήκε η ΑΕΚ στο παιχνίδι και άρχισε να πιέζει από τα πρώτα λεπτά, υποχρεώνοντας τον Άρη σε παθητικό ρόλο. Ο Κοντοές με προωθήσεις από δεξιά δημιουργούσε ρήγματα στην άμυνα των «κίτρινων», ενώ στον χώρο του κέντρου οι γηπεδούχοι είχαν κυριαρχήσει. Η πίεση των παικτών του Βαγγέλη Βλάχου ήταν συνεχής, με τους Κορδέρο στο 13', Φούντα στο 32' και Κατσικοκέρη να προσπαθούν να γίνουν απειλητικοί προς την εστία του Διούδη. Ο Άρης έδειχνε μια αδυναμία να κρατήσει μπάλα, ενώ σε αρκετές φάσεις έκανε και λάθη στην άμυνα, τα οποία ωστόσο δεν πλήρωσε. Στο 41' ο Λαγός αποχώρησε τραυματίας και στη θέση του πέρασε ο Κατίδης. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, αλλά αδιαμφισβήτητα η ΑΕΚ είχε την υπεροχή.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα