Χειροπέδες σε Ολλανδό για απόπειρα φόνου στην Πάφο

Τον φάκελο του 2009 που αφορούσε υπόθεση απόπειρας φόνου άνοιξαν τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου. Πέρασαν χειροπέδες σε Ολλανδό, ο οποίος εκείνη την περίοδο θεωρείτο ύποπτος, ωστόσο είχε καταφέρει να διαφύγει στο εξωτερικό.

Η υπόθεση είχε διαπραχθεί το 2009 σε έπαυλη στο χωριό Γουδί της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με καταγγελία, ο Ολλανδός φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα, στην προσπάθεια του να εμποδίσει τον ιδιοκτήτη χωραφιού, το οποίο βρισκόταν στην ίδια τοποθεσία με την έπαυλη που ενοικίαζε ο ίδιος, να εισέλθει

στο χωράφι του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΙΓΜΑ.

Ο φερόμενος δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία, είχε εκνευριστεί, γιατί ο ιδιοκτήτης δεν του είχε ζητήσει την άδεια για να εισέλθει στο χωράφι.

Μετά το περιστατικό, ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία και ο Ολλανδός συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί σε κατοπινό στάδιο. Από τότε αγνοούνταν τα ίχνη του, μέχρι πρόσφατα που η αστυνομία ενημερώθηκε ότι ο ύποπτος επέστρεψε στην Κύπρο.

Έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτηση του, προκειμένου να μην διαφύγει ξανά από την Κύπρο

Keywords
Τυχαία Θέματα