Χειροπέδες σε πενταμελή σπείρα που είχε ρημάξει τη Ρόδο

15:47 7/2/2013 - Πηγή: NewsBomb

Η σύλληψη ενός 28χρονου με ένταλμα σύλληψης για κλοπές, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί από την Δευτέρα, οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Ρόδου στην εξάρθρωση πενταμελούς σπείρας που είχε διαπράξει τουλάχιστον οκτώ διαρρήξεις από τον περασμένο Νοέμβριο.

Στην εξάρθρωση μιας σπείρας με πλούσιο ενεργητικό οδηγήθηκαν οι αρχές της Ρόδου, μετά τη σύλληψη ενός 28χρονου.

Μεταξύ των στόχων της σπείρας ήταν ένα αθλητικό

κέντρο από το οποίο οι δράστες είχαν κλέψει μια τηλεόραση 55 ιντσών την οποία πούλησαν σε έναν 70χρονο δάσκαλο οδήγησης για τη να βγάλουν δίπλωμα! Η κλεμμένη τηλεόραση βρέθηκε και σε βάρος του 70χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Οι διαρρήκτες είχαν χτυπήσει ακόμη ένα μίνι μάρκετ, μια καφετέρια, ένα εστιατόριο, ένα ζαχαροπλαστείο, ένα αρτοποιείο και μια αποθήκη, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα χρυσοχοείο στην πόλη της Ρόδου, το Φαληράκι και το Τσαΐρι.

Συνεργοί του 28χρονου ήταν άλλοι τέσσερις Έλληνες ηλικίας 36, 30, 70 και 26 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Οι έρευνες για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές βρίσκεται σε εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα