Χιλιάδες ευρώ έκαναν… «φτερά» έξω από τράπεζα

Μία περίεργη υπόθεση αρπαγής τσάντας που περιείχε σχεδόν 5.000 ευρώ διερευνά από το μεσημέρι η υποδιεύθυνση ασφάλειας Ηρακλείου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στις 12:30 το μεσημέρι όταν έξω από υποκατάστημα τράπεζας της περιοχής έφτασε ένας μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος με ένα μηχανάκι προκειμένου να προχωρήσει σε κατάθεση του χρηματικού ποσού.

Την ώρα όμως που κατέβαινε από το μηχανάκι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του prismanews, εμφανίστηκαν δύο άτομα με μία μηχανή χωρίς

αριθμό κυκλοφορίας και φορώντας κράνη, ο ένας κατέβηκε, πλησίασε τον ηλικιωμένο, του άρπαξε την τσάντα με τα λεφτά, ανέβηκε στη μηχανή που τον περίμενε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν.

Αμέσως ο ηλικιωμένος ενημέρωσε τους δικούς του ανθρώπους και μία ώρα αργότερα περνούσε το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου προκειμένου να κάνει τη σχετική καταγγελία.

Τα χρήματα αυτά δεν ήταν δικά του και δεν τα είχε σε τσάντα που να φαίνεται ότι μεταφέρει χρήματα, αλλά σε μία τσάντα που έμοιαζε ότι μεταφέρει κάτι εντελώς διαφορετικό. Από εκείνη την ώρα οι διωκτικές αρχές διερευνούν όλα τα σενάρια ενώ αυτή την ώρα ο ηλικιωμένος άνδρας παραμένει στην ασφάλεια όπου και δίνει κατάθεση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η αρπαγή της τσάντας, μπροστά από τα πόδια στου στο μηχανάκι, έξω από την τράπεζα.

Keywords
Τυχαία Θέματα