Χωρίς και μετρό και σήμερα

Οι εργαζόμενοι του μετρό συνεχίζουν την απεργία παρότι κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική.

Για 6η μέρα συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων του μετρό παρά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου να την κρίνει παράνομη.

Μεγάλη ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες που χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς

αλλά και για τους οδηγούς που έχουν να αντιμετωπίσουν για ακόμη μια μέρα το μποτιλιάρισμα και το χάος στους δρόμους.

«Το αίτημα μας να μην περικοπούν οι αποδοχές μας είναι καθ' όλα νόμιμο, όπως και κάθε άλλου εργαζομένου. Η αγωνιστική μας έτσι κινητοποίηση είναι καθ' όλα νόμιμη, όσο ακριβώς και ο πολύχρονος αγώνας των δικαστών» ήταν η απάντηση του Σωματείου Λειτουργίας Εργαζομένων στο Μετρό.

Εκτός από την απεργία στο μετρό οι πολίτες έχουν να αντιμετωπίσουν και την στάση εργασίας στα άλλα μέσα. Λεωφορεία και τρόλεϊ τραβούν χειρόφρενο (σήμερα και αύριο) από τις 11:00 έως τις 16:00, ενώ ΗΣΑΠ και Τραμ δε θα κινηθούν από τις 12:00 έως τις 16:00.

Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί κοινή σύσκεψη όλων των σωματείων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (ΣΤΑΣΥ-ΟΣΥ-ΟΣΕ) στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Την ερχόμενη Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας και γενική συνέλευση από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χωρίς και μετρό και σήμερα,