Χριστουγεννιάτικα δώρα στο «Νησί»

Άγιες μέρες και τα δώρα… έδωσαν και πήραν στην Premier League.

Η Γουέστ Μπρομ έκανε το μεγαλύτερο εξ αυτών κρατώντας στο «μηδέν» τη Σίτι, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στην Γιουνάιτεντ να ανέβει στην κορυφή με την «πεντάρα» επί της Γουίγκαν.

Στον ίδιο δρόμο και οι ομάδες του Λίβερπουλ με τους «κόκκινους» να κάνουν δώρο το βαθμό στην ουραγό Μπλάκμπερν και την Έβερτον να παίρνει το πέναλτι και το βαθμό απέναντι στη Σάντερλαντ.

«…ένα χριστουγεννιάτικο κουτί υπήρχε πάντα μέσα σε όλα τα

πλοία που σάλπαραν με σκοπό να ανακαλύψουν νέους προορισμούς, καθώς πίστευαν πως έφερνε καλοτυχία στους ναυτικούς.

Στην ουσία ήταν ένα μικρό μεταλλικό δοχείο με το οποίο προμήθευε τα πλοία ένας ιερέας και όσοι ναυτικοί ήθελαν να εξασφαλίσουν την ασφαλή επιστροφή τους έριχναν μέσα το κατιτί τους.

Στη συνέχεια, το κουτί σφραγιζόταν και έπαιρνε περίοπτη θέση στο κατάστρωμα, για όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Με την επιστροφή του… χωρίς απώλειες πλοίου στο λιμάνι, το δοχείο έφτανε και πάλι στα χέρια του ιερέα, ο οποίος το φύλαγε μέχρι τα Χριστούγεννα, όταν και το άνοιγε, προκειμένου να μοιράσει το περιεχόμενό του στους άπορους», αναφέρει το αφιέρωμα τουOnsports για την Boxing Day στην Αγγλία και τις άλλες βρετανικές χώρες.

Οι ομάδες της Premier League μόνο… άπορες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, ωστόσο έκαναν και δέχθηκαν δώρα στην αγωνιστική που καθιερωμένα πια διεξάγεται την επόμενη των Χριστουγέννων και προσφέρει αρκετό θέαμα και ανατροπές σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα