Χ.Ζώης: Τα σύνορα του ΥΕΘΑ διαφυλάσσονται από τις Ενοπλες Δυνάμεις

Ο χώρος του υπουργείου Εθνικής Άμυνας διαφυλάσσεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προστατεύεται από την Ελληνική Αστυνομία υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χ. Ζώης, με αφορμή τα σημερινά επεισόδια μετά την εισβολή εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

«Μετά τα κυριακάτικα δημοσιεύματα με τα οποία υπήρξε μια απόπειρα να εμπλέξουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας σε σενάρια αποσταθεροποίησης, παρακολουθήσαμε

δυστυχώς σήμερα όλοι οι Έλληνες σε ζωντανή σύνδεση, να πλήττονται καίρια το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ότι συμβολίζει αυτό. Ιδιαίτερα δε, ο θεσμός του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ», παρατήρησε ο κ. Ζώης.

«Το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι υπό διαπραγμάτευση και ο χώρος του υπουργείου Εθνικής Αμυνας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να προστατεύεται από την Ελληνική Αστυνομία ... τα σύνορα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας διαφυλάσσονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας», διεμήνυσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ για τους διαδηλωτές σημείωσε ότι έπρεπε να γίνουν δεκτοί σε διαπραγματεύσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Διαβάστε επίσης:

Συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τη ΓΑΔΑ - Κλειστή η Λ. Αλεξάνδρας

Ξύλο και χημικά στο προαύλιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Ξύλο, χημικά και τραυματίες στο Πεντάγωνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο: Εργαζόμενοι εισέβαλαν στο Πεντάγωνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα