Διακινούσαν ηρωίνη και χασίς στη Ζάκυνθο

22:48 4/5/2013 - Πηγή: NewsBomb

Επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με τους «πελάτες» τους για την αγοραπωλησία ναρκωτικών, έκλειναν ραντεβού για να πάρουν τα χρήματα και τους έδιναν οδηγίες για να βρουν μόνοι τους τις «καβάντζες» όπου είχαν κρυμμένο το εμπόρευμά τους.

Όσα μέτρα ασφαλείας κι αν έπαιρναν, όμως, οι δυο 20χρονοι διακινητές δεν απέφυγαν τη σύλληψη.

Οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. ανέλαβαν να εντοπίσουν τους δυο νεαρούς, έναν Έλληνα και έναν Αλβανό, οι οποίοι είχαν παραλάβει 50 ευρώ για την αγοραπωλησία ηρωίνης από αστυνομικό της Ασφαλείας

Ζακύνθου που εμφανίστηκε ως αγοραστής.

Τους βρήκαν στην περιοχή Καλαμάκι, με το προσημειωμένο ποσό και δύο κινητά στις τσέπες και τους συνέλαβαν.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του Έλληνα, βρέθηκαν 24 συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 85 γραμμαρίων, άλλες δυο 260 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα πιστόλι μάρκας FN με σιγαστήρα και τρία φυσίγγια των 9 mm στη γεμιστήρα.

Οι δύο 20χρονοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, που τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή, διακίνηση και αγοραπωλησία ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Μια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 318 γραμμαρίων βρήκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Κοζάνης στο σπίτι ενός 41χρονου στη Ροδιανή, όπου έκαναν έρευνα μετά από πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά.

Ο 41χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα