Διακινούσε κάνναβη στο Ηράκλειο

Στην σύλληψη ενός 29χρονου, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορίες, που περιήλθαν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, ότι ο δράστης προμηθεύεται και μεταφέρει, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, με δικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το μεσημέρι, αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο επί της επαρχιακής οδού Ηρακλείου – Τυλίσου.

Κατά την προσπάθεια της

ακινητοποίησης του, ο 29χρονος διέφυγε. Κατά τη διαφυγή του πέταξε σε παρακείμενο χωράφι μία νάιλον σακούλα απορριμμάτων με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μικτού βάρους 1.015 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Σε άμεση συνεννόηση με το Κέντρο Επικοινωνιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, ο 29χρονος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη στη πόλη του Ηρακλείου.

Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, 50 ευρώ ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα φυλλάδιο παραγγελίας με τα είδη ακατέργαστης κάνναβης, τους τρόπους καλλιέργειας τους και τις τιμές αγοράς σπορίων από την αλλοδαπή.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Ο 29χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα