Διέλυσε ξανά τον Κολοσσό ο Παναθηναϊκός

Έχοντας το πόδι στο γκάζι ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 102-71 τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ, κάνοντας το 2-0 στην ημιτελική σειρά.

Πλέον, θα πάει το Σάββατο (28/04) στο Βενετόκλειο για να «σφραγίσει» το εισιτήριο εισόδου του στους τελικούς των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Με «όπλο» τους και πάλι την άμυνα οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό τους και κυριαρχώντας απόλυτα σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού έφθασαν με χαρακτηριστική άνεση στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. Ορεξάτος ήταν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης δήλωσε παρών όποτε χρειάστηκε, πραγματοποιώντας ακόμα μία θετική εμφάνιση. Στους διακριθέντες περνούν και οι Ντέιβιντ Λόγκαν και Άλεξ Μάριτς, ενώ από τους Ροδίτες προσπάθησαν οι Τσάμης, Χαρίσης και Χάτεν.

Με το Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να ηγείται των επιθετικών προσπαθειών και να φθάνει τους πέντε πόντους το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προηγήθηκε με 7-6 μετά τη συμπλήρωση του πρώτου πεντάλεπτου. Στο ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι στηρίχθηκαν στον Κώστα Χαρίση, που με έξι πόντους αποτέλεσε σχεδόν μόνιμη απειλή για το καλάθι των γηπεδούχων. Πολύ γρήγορα, όμως, ο Παναθηναϊκός άρχισε να ζεσταίνει τις... μηχανές του και με το Δημήτρη Διαμαντίδη να φορτώνει το αντίπαλο καλάθι με πόντους προηγήθηκε με 21-10, δύο λεπτά πριν από τη λήξη της πρώτης περιόδου. Τα συγκρότημα του Βασίλη Φραγκιά προσπάθησε να αντιδράσει και να φανεί ανταγωνιστικό, αλλά με το Σμιθ να δίνει λύσεις στο σκοράρισμα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 26-16 και 28-20 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα