Διοίκηση και… άσπρη μέρα στον Παναθηναϊκό

19:33 8/5/2012 - Πηγή: NewsBomb

Μετά από μακρά διοικητική... αστάθεια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέκτησε νέο 20μελές συμβούλιο, το οποίο συγκροτηθεί σε σώμα την Τετάρτη - Αναδίπλωση Βγενόπουλου στην υπόθεση της ΓΗΠΕΛ και ενωτικό μήνυμα υπέρ Αλαφούζου.

Διοικητικό συμβούλιο απέκτησε μετά από περίπου ένα χρόνο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το νέο 20μελές Δ.Σ. της ΠΑΕ αποτελείται από

τους Ιωάννη Αλαφούζο, Δημήτρη Γόντικα, Στράτο Σωπήλη, Κώστα Ελευθεράκη, Βασίλη Κωνσταντίνου, Γιάννη Παναγιωτίδη, Παύλο Τσίμα, Δημήτρη Βερβεσό, Γιάννη Ηρειώτη, Χρήστο Παναγόπουλο, Αριστείδη Καμάρα, Δημήτρη Μαρκόγιαννη, Δημήτρη Γούναρη, Δημήτρη Δομάζο, Μαίρη Λομβάρδου Ζούλα, Γιώργο Λιβέρη, Λεωνίδα Πολέμη, Σάββα Παπαδόπουλο, Κώστα Κροκίδα ένα μέλος του Ερασιτέχνη, που πιθανότατα θα είναι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Σε ότι αφορά στο θέμα της εξουσιοδότησης, ο Ανδρέας Βγενόπουλος διάβασε λίγο μετά την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης την επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη που έδωσε στον Γιάννη Αλαφούζο για να ψηφίσει τα νέα μέλη του Δ.Σ. «Ελπίζω να είναι επιτυχής αυτή η προσπάθεια σας. Θα μεταβιβάσω άνευ ανταλλάγματος το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον Γιάννη Αλαφούζο και στο «Σωματείο» μέσα στους επόμενους 10 μήνες και παράλληλα αναλαμβάνω τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ», έγραφε μεταξύ άλλων ο «Τζίγκερ».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα