Διπλή διάκριση της SCA Hygiene Products

Στα σελφ σέρβις Excellence Awards

Στην εταιρεία απονεμήθηκαν τα βραβεία «Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος/ Σειρά Προϊόντων/ Επαναλανσάρισμα – Non Food» και «Shopper Marketing»

Η SCA Hygiene Products, η εταιρεία προϊόντων χάρτου και προσωπικής υγιεινής, κέρδισε διπλή διάκριση, στο πλαίσιο του θεσμού σελφ σέρβις Excellence Awards, και της σχετικής τελετής απονομής, που διοργανώθηκε

την Πέμπτη, 11 Ιουλίου, στο Athenaeum Intercontinental Hotel.

Η εταιρεία βραβεύτηκε στην κατηγορία «Επιτυχημένη Εισαγωγή/ Επαναλανσάρισμα Προϊόντος – Non Food», για το επιτυχημένο λανσάρισμα του καινοτόμου προϊόντος Tena Pants νέας γενιάς. Επίσης, η επιτυχημένη σχεδίαση, υλοποίηση, ανάλυση και παρουσίαση αποτελεσμάτων μελέτης αγοραστικής συμπεριφοράς στα λιανικά καταστήματα Χαλκιαδάκης και Γαλαξίας ανέδειξαν την εταιρεία στην κατηγορία «Shopper Marketing».

Υπενθυμίζεται ότι τα βραβεία σελφ σέρβις Excellence Awards, τα οποία διοργανώνονται από το περιοδικό σελφ σέρβις της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στοχεύουν στην ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο των λιανεμπορικών επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ και των εταιρειών ευρείας κατανάλωσης (CPG) στην Ελλάδα, οι οποίες αναβαθμίζουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες, αυξάνουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, βελτιώνουν την παραγωγικότητα και την απόδοση των επιχειρήσεων, προωθούν την καινοτομία και αναδεικνύουν τη συνεισφορά του κλάδου στην εθνική οικονομία και κοινωνία.

Όπως σημειώνει ο Country Manager της εταιρείας κ. Ιωάννης Κοττεάκος «Στην SCA Hygiene Products θέτουμε ως προτεραιότητα την ανταπόκριση στις ανάγκες των καταναλωτών και των συνεργατών μας. Λειτουργούμε μεθοδικά, επενδύουμε στις συνεργασίες μας, επενδύοντας σε σύγχρονα εργαλεία έρευνας, και προσφέρουμε στην αγορά καινοτόμα προϊόντα όπως τα TENA Pants. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με ήθος, έμπνευση και επιμονή να επενδύουμε στους κοινωνικούς μας εταίρους, υπηρετώντας το όραμά μας να γίνει η SCA μία εταιρεία πρότυπο, συνεπής στη φιλοσοφία μας Care of Life».

Keywords
Τυχαία Θέματα