Δομάζος: «Καμία αμφιβολία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

02:57 7/2/2012 - Πηγή: NewsBomb

Τη βεβαιότητά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Μίμης Δομάζος, υποστηρίζοντας παράλληλα πως η μάχη του τίτλου θα κριθεί στο ερχόμενο ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ.

«Το πρωτάθλημα ότι θα το πάρουμε, θα το πάρουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο «στρατηγός» του «τριφυλλιού» και του ελληνικού ποδοσφαίρου, μιλώντας στην εκπομπή «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ», όπου δεν παρέλειψε να αποδώσει την ήττα από τον Λεβαδειακό με την οποία, όπως υποστήριξε: «δεν έγινε και τίποτα», στην κούραση από τις διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις.

«Στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν. Αν δεν προσέξεις το παιχνίδι... Σε αυτούς τους αγώνες κρίνεται το πρωτάθλημα, αλλά από εκεί και πέρα είμαστε ακόμα πρώτοι και απλά μειώθηκε η διαφορά από τους πέντε στους δύο βαθμούς», τόνισε αρχικά το μέλος του «πράσινου» Δ.Σ. για την ήττα από τους Βοιωτούς, συμπληρώνοντας: «Όταν μας φθάσουν το ξανασυζητάμε. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε δύο βαθμούς μπροστά, έχουμε τον Ολυμπιακό στην έδρα μας και είναι στο χέρι μας».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα