Δραματικές σκηνές στη δίκη της 75χρονης που σκότωσε τον εγγονό της

Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης της 75χρονης Σάντρα Λέιν που σκότωσε τον 17χρονο εγγονό της στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.


Η μητέρα του έφηβου αγοριού και κόρη της δολοφόνου αποχώρησε από το δικαστήριο ανακουφισμένη ύστερα από την καταδίκη της μητέρας της για φόνο δευτέρου βαθμού.

Εξερχόμενη από την αίθουσα του δικαστηρίου του Μίσιγκαν, η Τζένιφερ Χόφμαν ξέσπασε χαρακτηρίζοντας τη μητέρα της, «τέρας», ύστερα από την αποτρόπαια δολοφονία που διέπραξε στον μονάκριβό γιο της Τζόναθαν.

«Ξέρω

ότι ο γιος μου είναι στον ουρανό και δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει πίσω, αλλά νιώθω δικαιωμένη», πρόσθεσε η ίδια.

Από την πλευρά του, ο σύζυγος της ηλικιωμένης γυναίκας που καταδικάστηκε, Φρεντ Λέιν, έβαλε τα κλάματα στο άκουσμα της απόφασης των δικαστών και κατέρρευσε κατά τη μεταφορά της αλυσοδεμένης συζύγου του από τους αξιωματικούς προς τις φυλακές.

Σημειώνεται ότι η 75χρονη γυναίκα πυροβόλησε μία φορά τον εγγονό της, ο οποίος αμέσως κλείστηκε στο δωμάτιό του και κάλεσε την αστυνομία για βοήθεια. Ωστόσο, την ώρα που ο 17χρονος μιλούσε στο τηλέφωνο, η γιαγιά του τον πυροβόλησε ξανά στο στομάχι, σκοτώνοντάς τον.

Keywords
Τυχαία Θέματα