«Έγκυος» η σύζυγος του Άσαντ στο τέταρτο παιδί τους

Έγκυος φέρεται να είναι η σύζυγος του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ, στο τέταρτο παιδί τους, σύμφωνα με εφημερίδα του Λιβάνου που επικαλείται «επισκέπτες» του Σύρου προέδρου.

Η εφημερίδα «Αλ Άχμπαρ» ανέφερε πως ο Άσαντ μοιράστηκε τα νέα με «Άραβες επισκέπτες» του, οι οποίοι μετέφεραν την είδηση στην εφημερίδα. Δεν διευκρίνισε ποιοι ήταν οι «επισκέπτες», αλλά ανέφερε πως «ενδιαφέρονταν να δουν εκ των έσω τη διαδικασία λήψης αποφάσεων στη Συρία από πρώτο χέρι».

Η Άσμα αλ Άσαντ,

η 37χρονη γεννημένη στη Βρετανία μητέρα τριών παιδιών, είχε παντρευτεί με τον Άσαντ το 2000, μερικούς μήνες αφότου ο τελευταίος ανέλαβε την εξουσία.

Φήμες ανέφεραν ότι έμεινε έγκυος τον Ιούνιο. Ορισμένοι έλεγαν ότι είχε εγκαταλείψει τη Συρία. Δεν έχει κάνει καμιά δημόσια εμφάνιση εδώ και μήνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι «επισκέπτες» ανέφεραν ακόμη πως ο Άσαντ τους είπε ότι ο στρατός επιτυγχάνει «σημαντικά αποτελέσματα» στις εχθροπραξίες με τους αντάρτες σε όλη τη χώρα.

Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχαν διαρρεύσει τον Μάρτιο αποκάλυψαν ότι η πρώτη κυρία της Συρίας, που αρέσκεται να χρησιμοποιεί είδη πολυτελείας, ξόδεψε χιλιάδες δολάρια σε αγορές αγαθών από γνωστούς σχεδιαστές ενώ ο σύζυγός της πέρασε αρκετό χρόνο κατεβάζοντας μουσική στο iPad του, την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση χάους.

Στις αγορές που φέρεται να έκανε η Άσμα περιλαμβάνονταν γόβες-στιλέτο Christian Louboutin, κηροπήγια κι ένα DVD της ταινίας Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος Δεύτερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα