Εκτός μικρής οθόνης η Χίλαρι Κλίντον

Εκτός... μικρής οθόνης θα παραμείνει τελικά η Χίλαρι Κλίντον, αφού ένα ντοκιμαντέρ και μία μίνι σειρά για τη ζωή της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ που προγραμμάτιζαν αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα ακυρώθηκαν.

Ο σκηνοθέτης Τσαρλς Φέργκιουσον ακύρωσε τα γυρίσματα μίας τετράωρης μίνι σειράς (με πρωταγωνίστρια στον ρόλο της Χίλαρι την ηθοποιό Νταϊάν Λέιν) για την πρώην υπουργό Εξωτερικών και πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, λέγοντας ότι οι πολιτικές πιέσεις είναι

τόσο μεγάλες που ουσιαστικά καθιστούν αδύνατη τη δημιουργία της τηλεταινίας, η οποία επρόκειτο να προβληθεί το 2014 από το NBC.

Παράλληλα, το δίκτυο CNN, που προγραμμάτιζε να προβάλει ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή της, εγκατέλειψε, για παρόμοιους λόγους, πριν από λίγο καιρό, το εγχείρημα..

Τώρα, το μόνο που μένει στη Χίλαρι Κλίντον είναι να γίνει «αστέρας» του Χόλιγουντ: η ταινία με τίτλο «Ρόνταμ» (όπως είναι το πατρικό της επίθετο), που επικεντρώνεται στα χρόνια της ως νεαρής δικηγόρου, κατά τη διάρκεια της εποχής Γουότεργκεϊτ, σε σκηνοθεσία Τζέιμς Πονσολντ, αν και βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, φαίνεται ότι προχωρεί. Εκτός απροόπτου, βέβαια. Διότι έως τις προεδρικές του 2016, πολλά μπορούν να αλλάξουν...

Keywords
Τυχαία Θέματα