Έληξε με μία σύλληψη η αστυνομική επιχείρηση στο Μαραθίτη

00:47 3/1/2012 - Πηγή: NewsBomb

Η επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή του Μαραθίτη, στο Ηράκλειο, έληξε με τη σύλληψη ενός ατόμου, για τον εντοπισμό του οποίου, είχε στηθεί καταδίωξη από αργά το απόγευμα.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα, όταν σύμφωνα με το creatalive.gr, ένας 28χρονος, από ομάδα 3-4 ατόμων μετά από παραμονή αρκετών ωρών σε καντίνα της περιοχής ξεκίνησε να πυροβολεί στον αέρα, προς κάθε κατεύθυνση.

Άμεσα

κλήθηκε η αστυνομία, και μόλις οι άντρες έφτασαν στο σημείο, ο 28χρονος, δεν δίστασε να πυροβολήσει και εναντίον τους, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποιον, ενώ στην συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί.

Στην συνέχεια έφτασαν πληροφορίες στην αστυνομία ότι ο νεαρός είχε κλειστεί σε σπίτι, και έσπευσαν να το περικυκλώσουν.

Στην περιοχή αναπτύχθηκαν ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις παρουσία και εισαγγελέα , ενώ ζητήθηκε να βρίσκεται κοντά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για κάθε ενδεχόμενο. Μετά από διαπραγματεύσεις ο 28χρονος παραδόθηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι αστυνομικοί είχαν κλείσει συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου με αποτέλεσμα να δημιουργήθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα