Εμείς αγαπάμε την Ελλάδα

Προχθές έγραψα σε αυτή τη θέση ένα άρθρο με τίτλο: «Αγαπάει κανείς την Ελλάδα;» αναφερόμενος στις μικρο-κομματικές συμπεριφορές των πολιτικών αρχηγών την ώρα που η χώρα εξευτελίζεται διεθνώς και καταρρέει.

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του άρθρου αυτού στο newsbomb το κινητό μου τηλέφωνο και το e-mail μου κατακλυζόντουσαν από μηνύματα φίλων, αλλά και άγνωστων σε μένα ανθρώπων, που όλοι τους μου έλεγαν αυτό το απλό και υπέροχο: «Εμείς αγαπάμε την Ελλάδα,

ο λαός της κι εμείς θα τη σώσουμε, όχι οι πολιτικοί της».

Κι αργά το βράδυ με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής του newsbomb, κ. Χάρης Λαζαρόπουλος: «Κώστα το άρθρο σου "Αγαπάει κανείς την Ελλάδα;" όπως μας δείχνουν τα στοιχεία έχει χιλιάδες αναγνώστες και είναι από τα πιο πολυδιαβασμένα σου κείμενα τον τελευταίο χρόνο στο newsbomb».

Συγκινήθηκα και γέμισα ελπίδα, γιατί μέσα από κάτι τέτοια απλά, ασήμαντα ίσως γεγονότα στην καθημερινότητά μας, διαπιστώνει κανείς ότι αυτό ο λαός έχει ψυχή, έχει αγάπη για την πατρίδα, είναι αυτός που βάζει το στήθος και τις δυνάμεις του για να μην κατασπαράξουν τα διεθνή και ντόπια βαμπίρ την Ελλάδα μας.

Ναι φίλες και φίλοι από όλη την Ελλάδα. Εμείς θα σώσουμε την πατρίδα. Ματωμένοι, πονεμένοι, τρομαγμένοι, οργισμένοι, όπως κι αν νιώθουμε αυτή την εποχή, θα βάλουμε τις δυνάμεις που μας έχουν απομείνει για να μην γίνει η Ελλάδα η σύγχρονη Μπανανία των διαφόρων Σαρκοζί και Μέρκελ της παγκόσμιας οικονομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα