Ενέδρα θανάτου σε ζευγάρι

Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους των Κάτω Πατησίων η δολοφονία ενός 69χρονου άνδρα από τρεις ληστές! Μάλιστα, ο άτυχος άνδρας «έσβησε» μπροστά στα μάτια της συζύγου τους!

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα στο σπίτι του ζευγαριού στην οδό Αγίας Παρασκευής 69. Οι τρεις δράστες ακολούθησαν την ανυποψίαστη γυναίκα την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα, στο οποίο διέμεναν η ίδια και ο σύζυγός της.

Στη συνέχεια, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό, οι τρεις άγνωστοι φορώντας κουκούλες και κρατώντας στα χέρια τους όπλα και μαχαίρια εισέβαλαν στο σπίτι. Το

ζευγάρι τρομοκρατημένο μέσα σε δευτερόλεπτα βρέθηκε δεμένο και φιμωμένο! Έτσι, λοιπόν οι κακοποιοί είχαν όλο το χρόνο μπροστά τους να κάνουν φύλλο και φτερό το σπίτι και να αρπάξουν αντικείμενα και χρήματα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας τα δύο άτομα στη μοίρα τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα, παρά τον πανικό της κατάφερε να λυθεί. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά για τον 69χρονο σύζυγό της που έχασε τη ζωή του από ασφυξία, μπροστά στα μάτια της!

Αμέσως, σε κατάσταση σοκ άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ξεσηκώνοντας τους γείτονες!

Η μοίρα όμως του άτυχου άνδρα έμελλε να παίξει τραγικό παιχνίδι...

Διαβάστε επίσης: Βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του

Keywords
Τυχαία Θέματα