Ένταση στην Πάτρα: Αναβλήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο (βίντεο)

Σε αναβολή τελικά οδηγήθηκε η σημερινή συνεδρίαση που ήταν προγραμματισμένη για τις 18:00 το απόγευμα, καθώς από νωρίς στο χώρο βρίσκονταν εργαζόμενοι του Δήμου, μόνιμοι αλλά και συμβασιούχοι, οι οποίοι που έχουν ξεκινήσει από χθες τις κινητοποιήσεις τους.

Σύμφωνα με το Patrastimes θα συνεχίσουν να βγαίνουν στους δρόμους μέχρι να βρουν το δίκιο τους και να πληρωθούν και κυρίως όταν σταματήσει ο εμπαιγμός, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν από τη δημοτική Αρχή.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις της η

εκπρόσωπος των πενταμηνιτών συμβασιούχων Αγγελική Ορφανού «αυτή τη στιγμή 320 άτομα δεν έχουν λάβει τα χρήματά τους με αποτέλεσμα να μην έχουμε λεφτά για τίποτα, μας κόβουν το ρεύμα. Δεν μπορούμε πλέον να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις που έχουμε πλέον σαν οικογένειες. Μας κλέβουν συνεχώς την αξιοπρέπειά μας. Δεν μπορούμε όλο αυτό να το ανεχτούμε". Μάλιστα η κυρία Ορφανού χαρακτήρισε "ντροπή" για τον Δήμαρχο Γιάννη Δημαρά τη στάση του αυτή, καθώς όπως ανέφερε: "Ο Δήμαρχος πρέπει να θυμάται ότι στη θέση που έχει εκλεγεί είναι για να εκπροσωπεί εμάς, τους δημότες αυτής της πόλης και το μόνο που κάνει είναι να μας γυρνάει την πλάτη και να κλείνει πόρτες και αυτό είναι μείον του».

Αύριο το πρωί μάλιστα θα έχουν συνάντηση στις 8 π.μ. στο Δημαρχείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα