«Επανάληψη» μήτηρ… νίκης για τον Παναθηναϊκό

10:53 1/5/2012 - Πηγή: NewsBomb

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει αύριο (02/05) στην δράση, αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο, σε ένα ματς όπου δεν αποκλείεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Σίγουρα, πάντως, θα δούμε το «τριφύλλι» να… ανεβάζει στροφές στο δεύτερο ημίχρονο όπως έκανε άλλωστε στα περισσότερα ματς του ως τώρα! Το Onsports εξηγεί…Η έναρξη των play

offs σηματοδοτεί την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην αγωνιστική δράση, μετά από ένα διάλλειμα 10 ημερών. Το αυριανό (02/05) παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο θα δώσει την δυνατότητα στον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τους παίκτες του να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην διοργάνωση, σε περίπτωση νίκης τους.

Οι «πράσινοι» θέλουν να ξεκινήσουν… με το δεξί, σε έναν αγώνα που θα κριθεί πιθανότατα στις λεπτομέρειες. Το «τρίποντο» είναι αυτοσκοπός για αυτούς, ανεξάρτητα από το πώς και το… πότε θα έρθει. Λαμβάνοντας υπόψη μας, πάντως, την... προϊστορία το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε τον Παναθηναϊκό να βελτιώνεται στην επανάληψη, να γίνεται πιο παραγωγικός στην επίθεση και να φτάνει στις νίκες, συνήθως!

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα