Επισκόπηση κυριακάτικου Τύπου!

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων:

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Ζητείται διέξοδος με νέα πρόσωπα- Δημοσκόπηση της Palmos Analysis στην Κεντρική Μακεδονία: Ζητούνται έντιμοι, άφθαρτοι και αποτελεσματικοί κυβερνήτες από το εκλογικό σώμα".

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Ώρα αλλαγών σε πρόσωπα και μοντέλο διακυβέρνησης-

Αγωνία Σαμαρά- Βενιζέλου- Κουβέλη να μη χαθεί κι αυτή η ευκαιρία- Τρίζουν καρέκλες -υπουργοί κάτω από τη βάση στο βαθμολόγιο του Μεγάρου Μαξίμου- Ποιοί ξεκίνησαν τον "βρώμικο" πόλεμο κατά του Γ. Στουρνάρα".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Σκληρή αρθρογραφική επίθεση κατά του πρωθυπουργού από Αλαφούζους: έχουν χάσει την εικόνα της πραγματικότητας.... Και όταν ομιλούν μάλλον ... πέρδονται!"

Η ΑΥΓΗ: "Αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση Σαμαρά" και "Ταξίδι Τσίπρα σε Βραζιλία, Αργεντινή, Η αλληλεγγύη των λαών, απάντηση στα μνημόνια".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Συνταξιοδοτικός οδηγός- Οι μεγάλες ανατροπές για τους παλαιούς ασφαλισμένους- Οι προϋποθέσεις για να βγείτε στη σύνταξη".

Η ΕΠΟΧΗ: "Λεφτά υπάρχουν τώρα... (αλλά μόνο για τράπεζες και τοκογλύφους)- Επικοινωνιακό όπλο της συγκυβέρνησης η δόσης που βαφτίζει ΄΄εθνική σωτηρία΄΄".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Συγκροτείται ΄΄επιτροπή σοφών΄΄για δράση κατά της φοροδιαφυγής- Πρόταση προς Ράπανο για την προεδρία της - Επίτροπος Σεμέτα: Θα κερδίζατε 10 δισ". Επίσης στην πρώτη σελίδα : "Η Ευρώπη περιμένει τον Μόντι".

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: "Ευνοϊκές ρυθμίσεις για οριστική τακτοποίηση- Λύση για πολεοδομικές παραβάσεις- αυθαίρετα".

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Η εκταμίευση της δόσης πυροδοτεί τις διεργασίες στο πολιτικό σκηνικό- Η συντέλεια των κομμάτων". Στην πρώτη σελίδα επίσης: "Το 75% των βουλευτικών αποδοχών αφορολόγητο!"

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Διαδηλώσεις κόντρα στη φοροληστεία την Τετάρτη 19 Δεκέμβρη". Επίσης στην πρώτη σελίδα : "Τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας- Τεράστια κέρδη στις πλάτες των λαϊκών νοικοκυριών".

Ο ΛΟΓΟΣ: "Πλάτη στους υπερχρεωμένους καταναλωτές- πρόγραμμα παροχής δωρεάν δικαστικής υποστήριξης από την ΕΚΠΟΙΖΩ και το ΄΄ΝΕΟ ΙΝΚΑ΄΄"

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Γιατροί, αγρότες και ... Σκοπιανοί στα χέρια του ΣΔΟΕ- Με μεθόδους FBI το κυνήγι των φοροφυγάδων" . Επίσης στην πρώτη σελίδα : "Πάμε να σωθούμε μετά τη δόση- νέος μαραθώνιος του Σαμαρά"

ΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Το τέλος των θιάσων- Η διάλυση του κόμματος Καμμένου σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις για τα λαϊκιστικά κόμματα που επένδυσαν στην απόγνωση των πολιτών- Η νέα πολιτική πραγματικότητα ξεφουσκώνει τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό Σύριζα, Ανεξάρτητων Ελλήνων και Χρυσής Αυγής".

ΤΟ ΒΗΜΑ: "Νέα κόμματα στον ορίζοντα- Η συμφωνία για τα 52,4 δισ. αλλάζει το πολιτικό τοπίο- Ο "Συναγερμός" Σαμαρά, οι αγωνίες των Ανεξάρτητων "φυγάδων", ο γρίφος Παπαδήμου, η "Ελιά" του Βενιζέλου, οι επιδιώξεις του Κουβέλη, το "κλείσιμο" του ΚΚΕ η λάτιν εκδοχή του Τσίπρα.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: "Ο Σίμος Κεδίκογλου μιλάει στο ΄΄Π΄΄για τα νέα δεδομένα μετά την επιτυχία των Βρυξελλών- Γλυτώσαμε τον γκρεμό!- ΄΄Ευτυχώς το Grexit πέθανε, αλλιώς θα είχαμε καταστραφεί".

ΤΟ ΠΑΡΟΝ: "Αμερικανορωσικός πόλεμος για ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ για τον ενεργειακό έλεγχο της Ευρώπης- 1,4 δισ. ευρώ προσφέρουν οι Ρώσοι και η φιλοαμερικανική εταιρεία μόλις 400 εκατ.ευρώ- ’γριες κόντρες και μίζες για τον ΟΠΑΠ- Οι ιδιωτικοποιήσεις προκαλούν αναταράξεις και διασπάσεις στα κόμματα και δημιουργούν νέα".

TO ΧΩΝΙ: "Ποιοι θα ζουν με 54 ευρώ το μήνα. Έρχεται φορο-θάνατος το 2013''

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Σκάνδαλο Λαυρεντιάδη- Πώς στήθηκε, ποιούς καίει" και επίσης: "Το παρασκήνιο της δόσης και οι μπίζνες της επόμενης μέρας- Οι κινήσεις Σαμαρά για να αρθούν τα κοινοτικά εμπόδια σε επενδύσεις και αποκρατικοποιήσεις"

FREE SUNDAY: "Υπονομευμένο το νέο ξεκίνημα- επικίνδυνη διολίσθηση σε μεταρρυθμιστικό αδιέξοδο- η ανατομία της σούπερ δόσης- η κυβέρνηση παίζει τα ρέστα της τους επόμενους λίγους μήνες".

REAL NEWS: "Πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι έρευνες, εμφανίστηκαν ... οι πρώτοι ΄΄μνηστήρες΄΄ για τα πετρέλαια!". ’λλο θέμα στην πρώτη σελίδα: "Η ώρα της δικαιοσύνης- ΄΄φύλλο και φτερό΄΄το Ίδρυμα του Γιάννου"

Οικονομικές εφημερίδες

ΕΞΠΡΕΣ: "Χαλαρή άμυνα από την ΕΕ ενάντια στην κρίση χρέους- Με παρέμβαση της Γερμανίας, οι Ευρωπαίοι ηγέτες μεταθέτουν χρονικά τις κρίσιμες αλλαγές".

ΚΕΡΔΟΣ: "Ακριβό γίνεται το trading σε μετοχές και παράγωγα- Ικανοποίηση στην αγορά από τη φορολογία των μερισμάτων- Προβληματισμός από την επιβάρυνση των χρηματιστηριακών συναλλαγών".

Keywords
ελευθερη ωρα, ανεξαρτητοι ελληνες, χρυση αυγη, το βημα, real news, ζητείται, νέα, δημοσκοπηση, βαθμολογιο, στουρναρας, ωρα, αυγη, σαμαρας, τσιπρας, βραδυνη, βγείτε, εποχη, τραπεζες, καθημερινη, δραση, νικη, λύση, αυθαιρετα, δημοκρατια, ριζοσπαστησ, διαδηλωσεις, εκποιζω, θεμα, fbi, αρθρο, καμμενος, βημα, παπαδημος, βενιζελος, ΚΚΕ, εταιρεία, χωνι, real, news, κερδοσ, εθνικη τραπεζα, μυστικες δημοσκοπησεις, συριζα, οπαπ, αλλαγη ωρας, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, λαυρεντιαδης, λουκας παπαδημος, νεα κυβερνηση, φορολογια 2013, νεος παπας, αλλαγη ωρας 2013, κομματα, βγείτε, ζητείται, ριζοσπαστησ, αργεντινη, αυγη, βημα, βραδυνη, βραζιλια, δεπα, δημοκρατια, δωρεαν, εκποιζω, θανατος, θεμα, καθημερινη, κοντρα, προγραμμα, πρωτοσελιδα, σδοε, τα νεα, ωρα, fbi, news, αγορα, αγωνια, αρθρο, αλληλεγγυη, αμυνα, γινεται, γριφος, δεσφα, ευκαιρια, ευρω, επενδυσεις, εποχη, επιτυχια, ερευνες, ερχεται, εταιρεία, ευρωπη, ζητουνται, ιδρυμα, εικονα, κυβερνηση, κυνηγι, λύση, μακεδονια, μαξιμου, μιζες, νικη, ξεκινημα, οδηγος, πεθανε, ρυθμισεις, σουπερ, φορολογια, χρονικα, ηγετες, ρωσοι, χερια
Τυχαία Θέματα