Έσβησαν για 1 ώρα τα φώτα του Γρηγόρη!!!

16:03 1/4/2013 - Πηγή: NewsBomb

Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013, ο Γρηγόρης έσβησε τα φώτα του από τις 20:30 έως τις 21:30 συμβάλλοντας ενεργά και φέτος στη δράση «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» που διοργανώνεται από την WWF τα τελευταία επτά χρόνια, με ολοένα και περισσότερες συμμετοχές σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Ο Γρηγόρης, μέσω του δικτύου καταστημάτων του, συμμετείχε δυναμικά στην συγκεκριμένη δράση

και στην προσπάθεια εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο να αποδείξουν ότι η προστασία του πλανήτη εξαρτάται από όλους μας. Για 1 ολόκληρη ώρα τα φώτα του δικτύου Γρηγόρης παρέμειναν κλειστά, στοχεύοντας να ενημερώσουν, ευαισθητοποιήσουν και κινητοποιήσουν τόσο τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους του δικτύου, όσο και τους περισσότερους από 100.000 καθημερινούς καταναλωτών που εμπιστεύονται τον Γρηγόρη για τις αγορές τους σε φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς & σαλάτες, μοναδικά γευστικές πίτες, φρεσκοστυμμένους χυμούς και εξαιρετικά ροφήματα καφέ & specialties.

Ενδεικτικό της αποδοχής της συγκεκριμένης συμμετοχής του Γρηγόρη στην δράση «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» από τους καταναλωτές είναι τα περιστατικά που σημειώθηκαν με πελάτες που κατά δήλωσή τους η προτίμησή τους στον Γρηγόρη ενισχύθηκε όταν είδαν τα φώτα μας κλειστά εκτιμώντας την συμμετοχή μας στην «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ».

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα καταστήματα Γρηγόρης που δεν λειτουργούν το Σαββατοκύριακο, κράτησαν κλειστά τα φώτα τους και τις ταμπέλες τους για περισσότερο από 48 ώρες στην προσπάθεια εξοικονόμησης μεγαλύτερου ποσοστού ενέργειας.

Η συμμετοχή του Γρηγόρη στην ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ αποτελεί μέρος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου, που βασίζεται στους 4 πυλώνες δράσης: Περιβάλλον, Κοινωνία, Εργαζόμενοι & Αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα