Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 29/9 έως 6/10 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη


ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αρχίζει με μία αρκετά δύσκολη Πανσέληνο στον άξονά σας, γι αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων είτε προσωπικών είτε επαγγελματικών. Αν τα γεγονότα σας εξωθούν στο να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε κάποια σχέση ή συνεργασία σας, είναι προτιμότερο να το επιδιώξετε άμεσα παρά να χρονοτριβείτε. Αυτή η Πανσέληνος θα είναι πιο επιθετική για όσους έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο και η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα, μπορεί να προκαλέσει

σύγχυση στην καθημερινότητά σας ή αλλεργίες ή κάποιες ενοχλήσεις ψυχοσωματικού χαρακτήρα. Η περίοδος από την Τετάρτη και μετά είναι καλή για να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

Προσέχετε για να έχετε: Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στην πρώτη μοίρα του Σκορπιού επιτείνει την ανάγκη να εστιάσετε στον οικονομικό τομέα και να τακτοποιήσετε τα χρέη σας και, γενικότερα, τις εκκρεμότητές σας.

Κρατάμε το καλό: Τελικά, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες, θα απαλλαγείτε από καταστάσεις που πιθανώς να σας βάραιναν, σας καταπίεζαν, σας περιόριζαν. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να απελευθερωθείτε από εξαρτήσεις. Δείτε την καλή πλευρά των πραγμάτων και θα είστε οι κερδισμένοι...

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα