Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια...


ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας, ο Άρης συναντά τον Ουρανό στο ζώδιό σας ενώ την Παρασκευή θα μπει στο πάρτι και η Αφροδίτη. Εννοείται ότι όλα αυτά θα σας επηρεάσουν, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι το Μάρτη. Φαίνεται ότι θα είστε σαν πυριτιδαποθήκη που θα περιμένει μια σπίθα

για να εκραγεί και αυτό πάρτε το με όποια σημασία του αρμόζει, τόσο τη θετική όσο και την αρνητική. Ο αυτοέλεγχος, πράγμα πολύ δύσκολο κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες, θα βοηθήσει. Πάντως καλό θα ήταν να προσπαθείτε να σκεφτείτε και λίγο πριν μιλήσετε.

Καριέρα – Οικονομικά: Θέματα συνεργασιών και επαφών μπαίνουν στο προσκήνιο αλλά το πιο συνετό από πλευράς σας θα ήταν να αποφύγετε τις τριβές μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Γενικά, δεν θα λείψουν από το προσκήνιο αυτοί που θα φροντίζουν για την εκτόνωση των νεύρων σας. Αν το δείτε από μια θετική οπτική γωνία, μπορεί να αντιμετωπίσετε την ύπαρξή τους ως ευκαιρία να εκτονώσετε καταπιεσμένη οργή.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να διαχειριστώ πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις και να μην ενδώσω σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές.

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα