Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 30/6 έως 6/7 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Από την προηγούμενη Παρασκευή, η Αφροδίτη βρίσκεται στο Λέοντα! Τώρα θα είστε πιο εξωστρεφείς, θα έχετε περισσότερα κέφια, θα νιώθετε την ανάγκη να διασκεδάσετε περισσότερο, να φλερτάρετε, να απολαύσετε τον έρωτα. Ωστόσο, πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί γιατί το τετράγωνό της με τον Κρόνο είναι αρκετά σκληρό και μπορεί να «παγώσει» την ατμόσφαιρα από τη μια στιγμή στην άλλη.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτές οι μέρες είναι αρκετά δύσκολες καθώς ο Ήλιος από τον Καρκίνο ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα,

σχηματίζοντας ένα ταυ τετράγωνο που θα επηρεάσει τους τομείς της οικογένειας, της καριέρας, των συνεργασιών σας. Τώρα πρέπει να είστε έτοιμοι για αναθεωρήσεις και πολύ προσεκτικοί και προγραμματισμένοι ώστε να αποφύγετε τους σκοπέλους. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας φέρει αρκετά κολλήματα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος, ας κάνω την αυτοκριτική μου. Μπορεί να εντοπίσω κάποιο λάθος μου στον τομέα της καριέρας ή στη συμπεριφορά μου προς την οικογένεια και να μην είναι αργά να το διορθώσω.

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα