Φιλέτο λαβράκι με τζίντζερ και τσίλι

Μια υγιεινή, νόστιμη και με μια εξωτική πινελιά συνταγή με ψάρι

Υλικά8 φιλέτα λαβράκι με το δέρμα Για τη μαρινάδα
3 κσ σησαμέλαιο
2 κσ μηλόξιδο
1 κσ ζάχαρη μαύρη
1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
2 κγ φρεσκοτριμμένο τζίντζερ Για το σερβίρισμα100γρ. αρακά
200γρ. φασολάκια στρογγυλά
1 κσ παπαρουνόσπορο
Λίγα φύλλα φρέσκο βασιλικό

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα