Φοβήθηκαν για την πρωτιά και ξεκίνησαν πληρωμένη διαφήμιση

Η απόσταση του κορυφαίου ενημερωτικού portal της χώρας, newsbomb.gr, από τον δεύτερο είναι πια χαώδης.

Οι Ελληνες πολίτες τιμούν το newsbomb.gr με την εμπιστοσύνη τους κατά εκατοντάδες χιλιάδες καθημερινά.

Τα νούμερα της επισκεψιμότητας εκτινάσσονται στα ύψη, όμως, κατά τη διάρκεια των μεγάλων πολιτικών και άλλων γεγονότων. Είναι χαρακτηριστική η πρωτιά στην ενημέρωση κατά τις εκλογές

της 6ης Μαΐου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το newsbomb.gr αύξησε την απόστασή του από τον δεύτερο, με πρωτοφανές άλμα, όταν κορυφώθηκε η συζήτηση σχετικά με την υπόθεση Κασιδιάρη.

Και σήμερα, και στις σημερινές κρισιμότερες εκλογές όλων των τελευταίων ετών, οι αναγνώστες ψήφισαν newsbomb.gr. Επέλεξαν το ενημερωτικό μας protal επιβραβεύοντας την εγκυρότητα, την ταχύτητα, τη μαχητικότητα, την αποκαλυπτικότητα, που δε συγκρίνονται με κανένα μέσο του ανταγωνισμού. Οι Ελληνες πολίτες δεν ξεχνούν ότι, στις 6 Μαΐου, πρώτο το newsbomb.gr είχε προβλέψει το αποτέλεσμα και επιβεβαιώθηκε πλήρως.

Είναι τέτοιο το ποιοτικό και ποσοτικό χάσμα που χωρίζει πλέον το newsbomb.gr από το δεύτερο ενημερωτικό portal στην Ελλάδα, που οι βασικοί ανταγωνιστές δεν κατορθώνουν πια να κρύψουν τον πανικό τους. Μάλιστα, αιφνιδιαστικά, πριν από λίγο δύο από τους βασικούς ανταγωνιστές στο τοπίο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, διαπίστωσαν ότι χάνουν και τη σημερινή κρίσιμη μάχη και κατέφυγαν σε πληρωμένη διαφήμιση στην αναζήτηση της google.

Με άλλα λόγια, παραδέχονται ότι το ελληνικό αναγνωστικό κοινό δεν τους επιλέγει για την ενημέρωση που του προσφέρουν, ότι το newsbomb.gr είναι μακράν μπροστά, και προσπαθούν απεγνωσμένα να κερδίσουν αναγνώστες, μόνο και μόνο επειδή πληρώνουν διαφήμιση στη google για να τους βγάζει πρώτους στην αναζήτηση.

Όπως είναι σαφές και από τα σχετικά screenshots, στην πραγματική αναζήτηση προηγείται μακράν το μεγάλο ενημερωτικό portal. Το newsbomb.gr.

Γιατί οι Ελληνες αναγνώστες ξέρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα