Γ. Παπανδρέου: Η αλήθεια του AIDS μας αφορά όλους

Για την ανάγκη να υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών και ειδικότερα των νέων για το AIDS κάνει λόγο σε δήλωσή του για την παγκόσμια ημέρα κατά του ιού ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

«Το AIDS είναι μία από τις φονικότερες επιδημίες στην παγκόσμια

ιστορία. Συχνά μπορεί να έχουμε την εικόνα ότι το πρόβλημα δεν μας αφορά, όμως η αλήθεια είναι ότι μας αφορά όλους», τόνισε στο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, επεσήμανε ότι η διεθνής κοινότητα οφείλει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να ενημερώσει, αλλά και για να διαθέσει τους απαραίτητους πόρους, ώστε οι πλέον φτωχές χώρες να μπορέσουν να καταπολεμήσουν το πρόβλημα.

«Σε ό,τι αφορά την πατρίδα μας, οφείλουμε όλοι, το Κράτος μέσα από τις δομές του, μέσα από το εκπαιδευτικό σύστημα, τα ΜΜΕ, η κοινωνία των πολιτών, να ενημερώνουμε έγκαιρα τους πολίτες και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά τόσο για τον ίδιο τον ιό του AIDS και την επικινδυνότητά του, όσο και για κάθε μέτρο πρόληψης που μπορεί να λάβει κάθε πολίτης, ώστε να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις επιπτώσεις από την εξάπλωση του», προσέθεσε, καλώντας τους πολίτες να σταθούν αλληλέγγυοι και χωρίς φοβικότητα δίπλα σε κάθε πάσχοντα ή φορέα του ιού συμπολίτη μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα