Γέφυρα κινδυνεύει με κατάρρευση στον Περιφερειακό Ξάνθης

Ορατός είναι ο κίνδυνος ακόμη και κατάρρευσης της γέφυρας στον Περιφερειακό Ξάνθης, στον δρόμο προς τον Πετεινό, η οποία υπέστη σοβαρές βλάβες μετά από ατύχημα που προκάλεσε εκσκαφέας πριν από μερικές ημέρες.

Όπως έγινε γνωστό ήδη από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανεπανόρθωτη ζημιά στη γέφυρα, γεγονός που οδήγησε και στην απόφαση για κλείσιμο του Περιφερειακό της Ξάνθης που έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων από τη δυτική προς την ανατολική πλευρά της πόλης και αντίστροφα.

Σύμφωνα

με το thrakitoday.com, στις δύο εισόδους του Περιφερειακού έχουν τοποθετηθεί ειδικές προειδοποιητικές οδικές επισημάνσεις, οι οποίες ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που παραβιάζονται από οδηγούς που επιχειρούν, αναλαμβάνοντας τον κίνδυνο και το ρίσκο να διασχίσουν τον Περιφερειακό, θέτοντας όμως και σε κίνδυνο όσους διέρχονται κάτω από τη γέφυρα.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται και το πόρισμα της τριμελούς επιτροπής που έκανε αυτοψία στη γέφυρα και πρόκειται να προσδιορίσει τις πιθανές λύσεις του προβλήματος που έχει ανακύψει για τη μετακίνηση των οχημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα