Γερουλάνος: Έγκλημα τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ

Για έγκλημα, το οποίο ξεπερνάει το χώρο του ποδοσφαίρου, μίλησε σε εκπροσώπους του Τύπου ο Παύλος Γερουλάνος, αναφορικά με το θέμα των επεισοδίων που έγιναν την Κυριακή (18/3), στο ΟΑΚΑ.

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού δήλωσε αποφασισμένος ν’ αποδώσει ευθύνες σε περίπτωση που δεν λειτουργούν οι κάμερες του σταδίου.

Αποφασισμένος να φτάσει το… μαχαίρι στο κόκκαλο είναι ο Υπουργός

Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, αναφορικά με το θέμα της λειτουργίας ή όχι των καμερών του κλειστού κυκλώματος του ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με τα όσα είπε σε εκπροσώπους του Τύπου, τις επόμενες μέρες θα γίνει Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν λειτουργούν και αν όχι γιατί δεν ενημερώθηκε σχετικά πριν το παιχνίδι…

«Για πρώτη φορά θα δοκιμαστεί το νομοσχέδιο. Θέλουμε να δούμε αν θα τηρηθούν τα όσα αναφέρονται σε αυτό. Αυτό είναι το θέμα για μας. Σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο το κόστος για την κάθε ομάδα είναι πολύ μεγάλο», είπε αρχικά και στη συνέχεια στάθηκε στο ενδεχόμενο αναβολής της 26ης αγωνιστικής, λέγοντας: «Εμένα προτεραιότητά μου είναι να μην παίρνουμε αποφάσεις για θέματα που προκύπτουν χωρίς να τα έχουμε υπολογίσει. Αν μου έρθει εντολή από κάποιο υπουργείο (σ.σ από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη) να μην γίνει το πρωτάθλημα, δεν έχω πρόβλημα να πάρω τέτοια απόφαση. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει έρθει κάποια τέτοια απόφαση. Δεν είμαι υπέρ τέτοιων λύσεων».

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα