Γίνε εσύ και οι φίλοι σου αστέρες του ποδοσφαίρου

Το PLAYPARK, ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα της Αθήνας, σας προσφέρει 50% έκπτωση για 4 παιχνίδια σε γήπεδα 7x7 ...και ζήστε τη μαγεία του ποδοσφαίρου από κοντά.

Πόσες φορές ζηλέψατε τους μεγάλους άσους του ποδοσφαίρου την ώρα που πανηγύριζαν για το γκολ που έβαλαν; Πόσες φορές θελήσατε να βρίσκεστε στη θέση τους την ώρα που προωθούσαν την μπάλα στα δίχτυα;

Τώρα με την προσφορά

τουPLAYPARK έχετε κι εσείς τη δυνατότητα να μοιάσετε στο είδωλο σας. Μαζέψτε την ομάδα σας, οπλιστείτε με αυτοπεποίθηση και πάθος για τη νίκη κι ελάτε να ξεδιπλώσετε τις ποδοσφαιρικές σας αρετές στα γήπεδα 7x7 του αθλητικού κέντρου, PLAYPARK.

Η προσφορά αφορά ενοικίαση γηπέδου7x7, για 4 παιχνίδια ποδοσφαίρου, διάρκειας 1 ώρας κάθε παιχνίδι.

Το PLAYPARK σας εξασφαλίζει αντίπαλη ομάδα εάν επιθυμείτε.

Διατίθεται προαιρετικά διαιτητής με 5€ (ειδικά για τους αγοραστές της προσφοράς, αρχικής τιμής 10€) και γιατρός με 5€.

Όροι Προσφοράς

Με κάθε κουπόνι μπορούν παίξουν μέχρι 7 παίχτες (+3 αναπληρωματικοί) ανά παιχνίδι.Το γήπεδο είναι διαθέσιμο όλες τις ημέρες της εβδομάδας και οι ώρες λειτουργίας του είναι 19.00 -23.00.Για την εξαργύρωση του κουπονιού ο πρώτος αγώνας πρέπει να πραγματοποιηθεί από τις 28/02/2012 μέχρι και τις 31/03/2012.Τα 4 παιχνίδια πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί μέσα σε 2 μήνες από την ημερομηνία πραγματοποίησης του πρώτου αγώνα.Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, κλείστε ραντεβού 2 μέρες πριν στο 210-2471880.

Για περισσότερα, κέρδισε μαζί μας στο: socialdeal.gr



Keywords
Τυχαία Θέματα