Γ.Μιχελάκης: Οι διαστρεβλώσεις δεν θα σώσουν τον Βενιζέλο

21:26 9/4/2012 - Πηγή: NewsBomb

Σφοδρή αντίδραση της ΝΔ, στην τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου για τις κινητοποιήσεις της ΠΝΟ.

«Ο κ. Βενιζέλος ή έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα ή σκόπιμα διαστρεβλώνει τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί δεν μπορεί να μην έχει ακούσει τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τα στελέχη του κόμματος για την σφοδρή αντίθεσή μας στην απεργία

της Π.Ν.Ο.

Η διαστρέβλωση και η παραπληροφόρηση δεν θα τον σώσουν», σχολιάζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, με αφορμή την αποστροφή Βενιζέλου πως «υπάρχουν άλλα κόμματα και μάλιστα μεταξύ αυτών κόμμα που επιδιώκει να κυβερνήσει τον τόπο και μάλιστα αυτοδύναμα, που αντί να πάρει μια σαφή, υπεύθυνη στάση και να αναλάβει το πολιτικό κόστος που αυτή συνεπάγεται, δείχνει μια αντιφατική και αμφίθυμη συμπεριφορά που ενθαρρύνει την απεργία και οδηγεί στο αδιέξοδο».

Η ΝΔ, έχει πάντως πράγματι ξεκαθαρίσει τη θέση της και έχει εκφράσει ανοιχτά τη διαφοροποίηση της με τις συγκεκριμένες κινητοποιήσεις, με έντονο μάλιστα τρόπο ήδη από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, δια της αρμοδίου τομεάρχη, Όλγας Κεφαλογιάννη, ενώ και ο Αντώνης Σαμαράς, από το Αιγάλεω, το περασμένο Σάββατο, κατήγγειλε υποκινούμενες από την Αριστερά κινητοποιήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα