Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

09:17 1/3/2012 - Πηγή: NewsBomb

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Καλή ημέρα και καλό μήνα να έχετε εσείς και όλοι όσοι αγαπάτε. Σήμερα θα είμαστε φουλ political... incorrect αλλά όλο και κάτι θα πούμε και για τα ερωτικά. Αλίμονο. Προσδεθείτε και πάμε!

Η εξίσωση της ημέρας

Δήμητρα = Δίας= Σελήνη/Ερμής= Άρης/Hades= Ήλιος/Ουρανός =Zeus

Γεγονότα που δίνουν τροφή για σκέψη. Προβλήματα με παρτίδα φαρμάκων-σκευασμάτων ή τροφών. Ένα έθνος, ένας λαός κάτω από εξαναγκασμό. Αντίληψη της κίνησης του άλλου και αστραπιαία αντίδραση. Κάποιο πρόσωπο που πάσχει από ασθένεια. Προβλήματα από ειδήσεις

ή πράξεις στρατιωτικών κι παραστρατιωτικών οργανώσεων. Ένα χτύπημα «κάτω» από την ζώνη ως μέσω εξαναγκασμού. Η ανακοίνωση μιας συνεργασίας. Υψηλή πίεση αίματος. Οργή. Ένας που εμμένει να αδικεί και να κατέχει κάτι με τρόπο αυταρχικό.

Η ένταση εξακολουθεί να μας πολιορκεί, γι' αυτό... ψυχραιμία!

Στα ερωτικά μπαίνουμε σε μια φάση ιδιαιτέρως περίεργη, αφού η ανάδρομη φορά του Άρη έρχεται να μας θυμίσει πως η επανάληψη (των γεγονότων) είναι η μήτηρ πολλών δεινών. Δηλαδή, αν τα έχεις με τον Βαγγέλη που ήταν κάπως γυναικάς, τι φαντάζεσαι πως θα συμβεί; Πως θα αλλάξει στάση και θα γίνει μονογαμικός; Άρης είναι χρυσή μου αυτός δεν είναι η Παναγιά η Τσαμπίκα. Προσέξτε ακόμη το πως θα χειριστείτε καταστάσεις γιατί η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει κι κόκκαλα τσακίζει.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα