Η ερώτηση που έκανε έξω φρενών το Γ.Μπουτάρη

"Μην κάνετε μόνο επικοινωνία" του είπε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και τα πνεύματα οξύνθηκαν

Πολλά μπορεί να καταλογίσει κανείς στο Γιάννη Μπουτάρη αλλά όχι το γεγονός ότι δε γνωρίζει καλά το παιχνίδι της επικοινωνίας. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης παίζει την πολιτική επικοινωνία στα δάχτυλα, φροντίζοντας να ρίχνει τα βέλη του προκαλώντας τα Μέσα να ασχοληθούν μαζί του.

Κάπως έτσι, πέρσι εν μέσω κοινωνικών αντιδράσεων φώναζε ολημερίς στα κανάλια πως δε θέλει πολιτικούς στην πόλη του για τα εγκαίνια της

Διεθνούς Εκθέσεως, πηγαίνοντας με το αντικυβερνητικό ρεύμα. Φέτος όμως, που ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να εμμείνει στην ίδια τακτική και να μην προχωρήσει στις γνωστές φιέστες στη ΔΕΘ, που γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια, ο Δήμαρχος άλλαξε γραμμή. Ο εκκεντρικός αυτοδιοικητικός άρχοντας λοιπόν, φέτος κατηγορεί τον πρωθυπουργό γιατί δε θα τον δει, όταν ανέβει στη Θεσσαλονίκη. "Δε μπορεί να έρθει και να φύγει σαν κλέφτης" φώναζε σε πρωινή εκπομπή μάλιστα ο Γιάννης Μπουτάρης, επαναλαμβάνοντας πως δε μπορεί να μη δε δει τους Δημάρχους.

Η πληρωμένη απάντηση όμως δεν άργησε να έρθει στο πάνελ από το Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος του υπενθύμισε τα όσα έλεγε πέρσι γεγονός που φαίνεται να εξόργισε το Δήμαρχο. Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, που έζησε πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη, κάλεσε τον κ. Μπουτάρη να πει δύο έργα του, που έκαναν καλύτερη την καθημερινότητα του πολίτη αντί να κάνει επικοινωνιακούς χειρισμούς. Κάπου εκεί τα πνεύματα οξύνθηκαν, με το Μπουτάρη να καταφεύγει εκνευρισμένος σε αοριστολογίες και τους παρουσιαστές να κλείνουν άρον άρον την εκπομπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα