Η φορολογία των ακινήτων στα πρωτοσέλιδα

Η φορολογία των ακινήτων, οι εκπρόσωποι της τρόικας ενώπιον της Ευρωβουλής και η φυγή 1,5 εκατομμυρίου Ελλήνων στην περιφέρεια είναι τα θέματα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Επιστροφή στο χωριό!..".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ψάχνονται για επιστροφή στην επαρχία περίπου 1 με 1,5 εκατ. εργαζόμενοι όχι τόσο για οικονομικούς λόγους, καθώς το 85% δηλώνουν ότι θα ήθελαν να επιστρέψουν με το ίδιο ή μεγαλύτερο εισόδημα, όσο για να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής (87,9%)".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Στο Ειδικό Δικαστήριο στέλνει ο Αλμούνια τον Γιωργάκη

και τον Παπακωνσταντίνου".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "καταπέλτης για τους χειρισμούς του πρώην Υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου αναφορικά με την μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε για τον υπολογισμό του ελλείμματος, ήταν ο πρώην επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ποιοί πήραν τα 60.000.000 ευρώ για τα Leopard".

Η εφημερίδα γράφει ότι "τους αποδέκτες της μίζας (μαμούθ!) ύψους 60.000.000 ευρώ ψάχνουν να βρουν οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου και Αντώνης Ελευθεριάνος, οι οποίοι ερευνούν και πάλι την υπόθεση της προμήθειας αρμάτων μάχης τύπου LEOPARD-2HEL για τον Ελληνικό Στρατό, η διαδικασία για την απόκτηση των οποίων ξεκίνησε το 1998, επί υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου, και ολοκληρώθηκε το 2003 με την υπογραφή της σύμβασης από τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννο Παπαντωνίου!".

ΕΘΝΟΣ: "Απόδραση στο χωριό από 1,5 εκατ. νέους".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τη μετακόμισή τους στην περιφέρεια σχεδιάζουν 1,5 εκατ. κάτοικοι των μεγάλων αστικών κέντρων. Είναι νέοι ηλικίας 25 έως 44 ετών. Έχουν την πεποίθηση ότι έτσι θα ξεφύγουν από τις συνέπειες της οικονομικής ύφεσης".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Τα 13 περιστέρια μία αληθινή ιστορία των Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών μέσα στην Τουρκία".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "τα «13 Περιστέρια» ήταν ο μυστικός κωδικός για τη μεγαλύτερη επιχείρηση απελευθέρωσης Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων αγνοουμένων της Κυπριακής τραγωδίας οι οποίοι κρατούντο σε στρατιωτικές φυλακές της Τουρκίας".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σκληρό μήνυμα για μισθούς-απολύσεις".

Η εφημερίδα γράφει ότι "οι δανειστές βλέπουν νίκη Σαμαρά και εν όψει επαναδιαπραγμάτευσης επιμένουν στη συνταγή της εσωτερικής υποτίμησης. Οι «γιατροί» της Τρόικας προτείνουν.... πικρό φάρμακο με ισοπέδωση αποδοχών στον ιδιωτικό τομέα και απολύσεις στο Δημόσιο".

ΕΣΤΙΑ: "Καμμία πρόβλεψις για τις εκλογές".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "οι εκλογές φαίνεται ότι μάλλον θα γίνουν στις 6 Μαΐου. Δηλαδή μας χωρίζουν από την κάλπη μόλις 40 ημέρες. Όμως ασφαλής πρόβλεψις για την έκβασή τους δεν μπορεί να γίνη. Ολα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Τα πράγματα είναι τόσο ρευστά, ώστε τίποτε δεν μπορεί να αποκλεισθή".

Η ΑΥΓΗ: "Οι προτεραιότητες για τον νέο συνασπισμό εξουσίας".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "τη στιγμή κατά την οποία οι κ. Βενιζέλος και Σαμαράς κατεβαίνουν στις εκλογές με το ίδιο πρόγρα

Keywords
Τυχαία Θέματα