Η Κέιτ Μίντλετον είναι από «τζάκι»!

17:06 3/3/2013 - Πηγή: NewsBomb

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και σύζυγος του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, έχει ιρλανδική καταγωγή και μακρινή συγγένεια με τον γνωστό τραγουδιστή, Κρις ντε Μπεργκ, όπως επισημαίνουν οι Ιρλανδοί.

Μάλιστα, το γενεαλογικό δέντρο της Μίντλετον έχει ρίζες εργατικής, αλλά και βασιλικής τάξης, σύμφωνα με γενεαλόγους που το μελέτησαν, για χάρη ενός τηλεοπτικού προγράμματος του BBC.

Οι ειδικοί διερεύνησαν ενδελεχώς το οικογενειακό δέντρο της

Δούκισσας του Κέιμπριτζ, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στην πλευρά του πατέρα της, Μάικλ. Προς έκπληξή τους, ανακάλυψαν πως η Κέιτ συγγενεύει με τον βασιλιά Εδουάρδο τον 3ο! Σύμφωνα με τα ευρήματά τους, το 1352, ο γιος του βασιλιά, Λάιονελ του Άντγουεπ, παντρεύτηκε την Κόμμισα του Ούλστερ, Ελίζαμπεθ ντε Μπεργκ, από την οποία κατάγεται ο γνωστός τραγουδιστής, Κρις ντε Μπεργκ.

Και ενώ η ιρλανδική καταγωγή της Δούκισσας χρονολογείται στον 14ο αιώνα, οι Ιρλανδοί θεωρούν πως ο συνδετικός αυτός κρίκος είναι αρκετός, προκειμένου να δρομολογηθεί μία νέα καμπάνια για την αύξηση του τουρισμού της χώρας.

Το υπουργείο Τουρισμού της Ιρλανδίας δεν έχει επισημοποιήσει ακόμα τα ευρήματα της έρευνας, ωστόσο αυτά έχουν επιβεβαιωθεί.Ο κ. ντε Μπεργκ, με πωλήσεις 45 εκατομμυρίων δίσκων κατά τη διάρκεια της 40χρονης καριέρας του, δήλωσε στη Daily Telegraph: «Δεν είχα ιδέα πως υπάρχει μακρινή συγγένεια μεταξύ της οικογένειας ντε Μπεργκ και των Μίντλετονς. Τουλάχιστον έτσι θα έχουμε κάτι να συζητήσουμε, αν ποτέ πιούμε μαζί ένα φλιτζάνι τσάι».

Keywords
Τυχαία Θέματα