Η Ομάδα ΣΤΙΓΜΑ στην παράσταση ΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΣ

Πως θα σου φαινόταν αν κάποιος μπορούσε να ακούσει τις σκέψεις σου, πως θα ένιωθες αν εσύ άκουγες τις σκέψεις των άλλων, θα γελούσες? Θα τρόμαζες? Θα ένιωθες αμήχανα?

Ποιος ξέρει... ήρθε η ώρα να μάθεις... η ομάδα «ΣΤΙΓΜΑ» παρουσιάζει την παράσταση ΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΣ... Μια παράσταση που σίγουρα θα σε κάνει να την "ακούσεις"...

Πρόκειται για μια σύγχρονη κωμωδία που εμβαθύνει στην πολυπλοκότητα της ανθρώπινης σκέψης, στη μοναξιά και στη δυσκολία επικοινωνίας των δυο φίλων. Σατιρίζει την ευκολία με την οποία χαρακτηρίζουμε κάποιον σύμφωνα με την εικόνα του.

Τρεις

νέοι άνθρωποι μέσα σε ένα μπαρ ενώ έχουν ανάγκη, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, να έρθουν σε επαφή, αυτό ματαιώνεται από τους φόβους , τις ανασφάλειες και τα βεβιασμένα συμπεράσματα που γεννά η σκέψη.

Λίγα λόγια από τον σκηνοθέτη μας... Αυτό που σκεφτόμαστε είναι πάντα αυτό που φανερώνουμε, αυτό που εκφράζουμε στον διπλανό μας; Αυτή ακριβώς η διφορούμενη σχέση μεταξύ σκέψης και λόγου ήταν ο βασικός άξονας της δημιουργίας και της έρευνας του έργου μας «ΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΣ». Προσπαθήσαμε να διεισδύσουμε στις πιο κρυφές σκέψεις, τους φόβους και τις συνειδήσεις τριών νέων ανθρώπων και να δούμε που θα μας οδηγήσουν. Αυτό που φανταζόμαστε και αυτό που τελικά γίνεται στη ζωή είναι το ίδιο; Αυτό που σκεφτόμαστε και αυτό που δείχνουμε είναι το ίδιο; Στο «ΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΣ» βλέπουμε που ταυτίζονται τα δυο και που διαφοροποιούνται, με μια ανατρεπτική κωμική και πάνω απ' όλα ανθρώπινη μάτια. ή μάλλον "αυτιά"....

ΑΠΟ 3/12

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 21:15

SHAKESPEAR BAR Πλατεία Καρύτση 7

τηλ. 210 32 22 253

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΓΜΑ

ΡΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΜΑΝΤΑ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΕΙΜΕΝΟ- ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΓΜΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ- ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΤΡΙΚΑΡΕΑΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ- ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΤΡΙΚΑΡΕΑΣ

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ,

ΜΟΥΣΙΚΗ, SOUND DESIGN- ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΡΙΚΑΡΕΑΣ TIN BOX STUDIOS

ΠΑΡΑΓΩΓΗ- WHATEVER PRODUCTIONS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ- ΑΜΑΝΤΑ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΤΖΟΥΚΟΣ

ΗΧΟΣ - ΝΙΚΟΣ ΦΕΡΟΥΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα