Η προτροπή του Δ. Γιαννακόπουλου προς τους Αγγελόπουλους

Το ηχηρό μήνυμα που έστειλε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού προς εκείνους του Ολυμπιακού ήταν και παραμένει ένα: «Παίξτε μπάσκετ μέσα στο παρκέ...»

Για μια ακόμη φορά οι ιδιοκτήτες και η διοίκηση του Ολυμπιακού επιλέγουν το δρόμο της σύγκρουσης και της πυροδότησης εντάσεων στο χώρο του μπάσκετ, εξαπολύοντας επιθέσεις

σε προσωπικό επίπεδο, προς τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Εφτασαν, μάλιστα, στο σημείο να τον κατηγορήσουν και για απειλή, χρησιμοποιώντας και μεθόδους... ηχογράφησης και επιλεκτικής αποστολής ενημερωτικού δελτίου με το ηχητικό «ντοκουμέντο» προς μερίδα Μ.Μ.Ε., προκειμένου να επιχειρήσουν ξανά να σπιλώσουν τον άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή που πήρε την απόφαση να μπει στο χώρο του μπάσκετ και να συνεχίσει την παράδοση της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό, είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

«Το αν είναι πετυχημένοι φάνηκε πέρυσι, αφού ο Ολυμπιακός κατέκτησε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Αν θα είναι πετυχημένοι και φέτος θα αποδειχθεί. Η οικογένεια Αγγελόπουλου από τις πιο σοβαρές στην Ελλάδα, κάνουν πρωταθλητισμό, τόσο στο επιχειρείν, όσο και στον αθλητισμό. Αρχίζουν και αποδίδουν οι προσπάθειές τους» είχε τονίσει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Sentra FM στις 13 Σεπτεμβρίου, δείχνοντας με το καλημέρα το δρόμο για έναν υγιή ανταγωνισμό μέσα στις 4 γραμμές των γηπέδων.

Φαίνεται, όμως και αποδείχτηκε στην πράξη με μια σειρά πραγματικών γεγονότων ότι από το αντίπαλο... στρατόπεδο δεν υπήρξε ανάλογη διάθεση.

- Η προσπάθεια των αδερφών Αγγελόπουλων να μειώσουν την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, με τα όσα συκοφαντικά δήλωσαν για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

- Η υποβάθμιση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας με την απουσία των ερυθρολεύκων από την απονομή στον Κυπελλούχο Παναθηναϊκό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας...

- Η επίσημη ανακοίνωση - πρόσκληση (σε ποιούς άραγε;) να μαζέψουν τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού.

Τρία πολύ σημαντικά... αντιαθλητικά χτυπήματα εκτός των 4 γραμμών, όπου ο Παναθηναϊκός είναι μέχρι στιγμής ο απόλυτος κυρίαρχος, τα οποία υποχρέωσαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να στείλει σήμερα το πιο ξεκάθαρο μήνυμα προς τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Μια προτροπή συμμόρφωσης προς τους Αγγελόπουλους από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, ακριβώς και μόνο, επειδή και η υπομονή έχει τα όριά της.

Ο Δ. Γιαννακόπουλος ήταν απολύτως ξεκάθαρος στα όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην κλήρωση των διαιτητών και ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει κρατήσει την κόντρα στις τέσσερις γραμμές.

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο από αυτό.

Το ηχητικό «ντοκουμέντο» της ΚΑΕ Ολυμπιακός «μιλάει» από μόνο του...

Keywords
Τυχαία Θέματα