Η ρωσική Αρκούδα βγήκε …παγανιά!

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές για τις γεωστρατηγικές ισορροπίες που επιχειρεί να φέρει ο Βλαντιμίρ Πούτιν με την εμπλοκή του στην Ν/Α Μεσόγειο, όπου η Αμερική επιχειρεί να επιβάλει τους δικούς της κανόνες.

Διαβάστε ένα πολύ ενδιαφέρον σχετικό άρθρο του διεθνολόγου Αντώνη Γρυπαίου που δημοσιεύει το pentapostagma.gr. «Ξεκίνησε η κάθοδος των Ρώσων στις θερμές θάλασσες, Αιγαίο και Μεσόγειο, μας πληροφορούν όλα τα ΜΜΕ. Η κάθοδος των μυρίων. Η Ρωσική αρμάδα διαπλέει

το Αιγαίο εν πλω προς Συρία, και Ν.Α. Μεσόγειο. Επιτέλους πια, ήταν ο κατάλληλος χρόνος να δείξει η αρκούδα τα νύχια και δόντια της στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, αλλιώς πάει χαμένη. Επιτέλους, πρέπει να μπει φραγμός στις αυθαιρεσίες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, όπως αυτές απορρέουν από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, για κυριαρχία στο πλανήτη. Η Σιωνιστική Δικτατορία των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υλοποίηση των πρωτοκόλλων, με τη βοήθεια των αχυρανθρώπων κατά τόπους πολιτικών, ποντάρει στο γεγονός ότι η Ρωσία δεν θα τολμούσε να επέμβει στα άνομα επιθετικά σχέδιά τους. Η αρμάδα αυτή που διαπλέει το Αιγαίο, είναι του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, και θα συναντηθούν στη Συρία με τα πλοία του Ρωσικού Στόλου της Βόρειας Θάλασσας.

Τα πλοία της Μαύρης Θάλασσας (Εύξεινος Πόντος), από τους ναυστάθμους της Κριμαίας, λέγονται πρώτος Ρωσικός Στόλος, που μαζί με τα πλοία του Στόλου της Βόρειας Θάλασσας, εξοπλισμένα με σύγχρονης τεχνολογίας οπλισμό, θα αποτελέσουν μια ισχυρή ασπίδα προστασίας για τη Συρία, έτσι ώστε να μη κάνουν παιχνίδι μόνες τους, οι Σιωνιστικές ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. Εν τω μεταξύ καταπλέει εκεί και ο 6ος Αμερικανικός Στόλος στις διαταγές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ. Η κάθοδος τόσων Ρωσικών σκαφών στη Ν.Α. Μεσόγειο συνιστά μια από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις του Ρωσικού Ναυτικού, μετά τη πτώση της ΕΣΣΔ. Προ ημερών ο Ρώσος Α! ΓΕΕΘΑ , μετά από εντολή της κυβερνήσεώς του, μετέβη στις ΗΠΑ, προκειμένου να συζητήσουν το φλέγον ζήτημα της Συρίας, αλλά και της αντιπυραυλικής ασπίδας, και να διασφαλιστούν τρόποι αποφυγής λαθών που μπορεί να οδηγήσουν σε πυρηνικό ολοκαύτωμα. Λέγομεν την Ε.Ε. Σιωνιστική διότι, ότι έγινε στις ΗΠΑ, έγινε και στην Ε.Ε. Δηλαδή όλα τα στελέχη της Ε.Ε. είναι πιστοί υπάλληλοι, πιόνια και μαριονέτες του καθεστώτος Ρότσιλντ. Η Τουρκία στο πρόβλημα που έχει δημιουργήσει στη Συρία η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, παίζει βρώμικο και άσχημο παιχνίδι.Έχει στείλει κομάντος που μαζί με τους άλλους αντάρτες των Δυτικών δυνάμεων, πολεμούν το καθεστώς.

Εν τω μεταξύ, o Toύρκος Πρωθυπουργός Ερντογάν θορυβημένος από τις αερομαχίες μεταξύ Ρωσικής & Τουρκικής αεροπορίας στον Εύξεινο Πόντο, για να αποφύγει τα χειρότερα, σπεύδει στη Μόσχα για συνομιλίες. Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ,επιτέλους βρίσκει το μάστορά της στα σχέδια για παγκόσμια Σιωνιστική κυριαρχία. Το είχανε παρακάνει πια, όποια χώρα δεν ήθελαν ή στεκόταν εμπόδιο στα σχέδιά τους, (βλέπε Συρ

Keywords
Τυχαία Θέματα