Η τελική ευθεία για τις εκλογές στα πρωτοσέλιδα

Τα βασικά προαπαιτούμενα μέτρα και οι ρυθμίσεις για να συνεχισθεί η ροή του νέου δανείου, η τελική ευθεία για τις εκλογές και η διαφθορά στο Δημόσιο είναι τα θέματα που κυριαρχούν στις σημερινές εφημερίδες.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Οι μαφίες της διαφθοράς".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη λεηλασία του Δημοσίου. Αποκάλυψη: Παλάτια στο κύμα με μισθούς του ΙΚΑ. Μέσα στο 2011: Πλιάτσικο 20 εκ. υπέρ...

Πρόνοιας στη Θεσσαλονίκη. Μετά τους ελέγχους: 3.500 τυφλοί (και βλέπουμε...) βρήκαν το φως τους".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Αγγλοι για πετρέλαια, Αμερικανοί για Δ.Ν.Τ., Γερμανοί για τρόικα διεκδικούν μερίδιο από την κομματική πίτα που θα προκύψει".

Η εφημερίδα γράφει "εκλογές στην Ελλάδα αλλά με στόχο και ενδιαφέροντα άλλα Συμφέροντα διαφόρων Κρατών τα οποία διαχειρίζονται, απροκάλυπτα, οι Πρεσβείες τους που βρίσκονται στην Αθήνα σε βασική και καθημερινή συνεννόηση με τα Υπουργεία Εξωτερικών. Αμεσο ενδιαφέρον για την Κομματική Πίτα...".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Ασπίδα στο νέο εργασιακό".

Η εφημερίδα τονίζει "προστατευθείτε από τα θολά σημεία. Οι τυχεροί και οι άτυχοι του νέου νόμου. τι γίνεται με τις κλαδικές συμβάσεις".

Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "3ο Μνημόνιο από Βενιζέλο-Σαμαρά".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "κοινωνικό κραχ με το PSI «Μισθοί Βουλγαρίας», αλλά και νέο πακέτο περικοπών ύψους 11,4 δισ. ευρώ (αμέσως μετά τις εκλογές) έχουν συνυπογράψει με την τρόικα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Δραματική εκτίναξη της ανεργίας".

Η ΕΠΟΧΗ: "Φοβούνται ότι δεν φοβίζουν πια".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "την επαύριο της «επιτυχίας» του PSI, της θεωρούμενης εθνοσωτήριας συμφωνίας για κούρεμα και νέο δάνειο, όχι μόνο δεν βελτιώθηκε το κλίμα για τους αρχιτέκτονες του μνημονίου, αλλά αντίθετα χειροτέρεψε. Και καθώς δεν έχουν κανένα επιχείρημα να στηρίξουν την πολιτικής τους το μόνο που τους μένει είναι η κατατρομοκράτηση των πολιτών μη και ψηφίσουν αλλιώς και καταρρεύσουν... τα πάντα. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκρυβεί ο αδιόρατος φόβους τους ότι, πλέον, τα λόγια τους δεν φοβίζουν".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Η νέα κυβέρνηση πρέπει να κάνει τις απολύσεις από το Δημόσιο".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "«ακόμη και αν βελτιωθεί η είσπραξη φόρων, η Ελλάδα δεν μπορεί να αποφύγει τα δύσκολα προβλήματα από την πλευρά των δαπανών, όπως το κλείσιμο δημόσιων οργανισμών που δεν ωφελούν κανέναν και τη μείωση του πολύ μεγάλου αριθμού δημοσίων υπαλλήλων»".

Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: "4 «χαράτσια» για το ίδιο ακίνητο".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "ΕΤΑΚ 2009, ΦΑΠ 2010, ΦΑΠ 2011, ειδικό τέλος 2012, είναι τα ραβασάκια που στέλνει το υπουργείο Οικονομικών, που φέρνει και αύξηση αντικειμενικών αξιών".

Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Προσφυγή και πάλι σε εκλογές αν η Νέα Δημοκρατία δεν πάρει αυτοδυναμία".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "πανίσχυρα λόμπι που συνδέονται με την τρόικα επιχειρούν με κάθε τρόπο να ανακόψουν την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές, στην προσπά

Keywords
εκλογες, εκλογες 2012, πρωτοσελιδα, ευθεια, το φως, ελευθερη ωρα, ετακ 2009, νεα δημοκρατια, νέα, ικα, θεσσαλονικη, φως, ωρα, τροικα, ελλαδα, αθηνα, βραδυνη, αυγη, μνημονιο, κραχ, psi, ΠΑΣΟΚ, εποχη, κουρεμα, καθημερινη, νικη, ετακ, φαπ, αυριανη, εφημεριδες, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εφημεριδα δημοκρατια, αλλαγη ωρας, απολυσεις στο δημοσιο, βενιζελος, σαμαρας, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, τελος ακινητων, μειωση μισθων, τι ειναι το psi, μνημονιο 2, βουλευτικές εκλογές 2012, βασεις 2012, μνημονιο 3, αλλαγη ωρας 2013, αυγη, αυριανη, βραδυνη, δημοκρατια, καθημερινη, υπουργειο οικονομικων, φως, ωρα, αυξηση, αποκαλυψη, γινεται, δανειο, δημοσιο, ευρω, ενδιαφεροντα, εποχη, εφημεριδα, ιδιο, κραχ, κυβερνηση, κυμα, κλιμα, λεηλασια, λογια, λομπι, μειωση, νικη, παντα, πλιατσικο, ροη, προβληματα, ρυθμισεις, το φως, τιτλος, φαπ, υπουργειο, πακετο, θεματα
Τυχαία Θέματα