Η Βουλευτής Δωδεκανήσου Μ.Ιατρίδη προσχωρεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Η επόμενη προσχώρηση στο κόμμα του Π.Καμμένου θα είναι αυτή της πρώην Βουλευτού της ΝΔ στα Δωδεκάνησα κ. Μίκας Ιατρίδη.

Σήμερα το πρωί η κ. Ιατρίδη σε ανάρτηση της στο facebook αναφέρει χαρακτηριστικά : « Ξέρετε ότι δεν κάνω κανένα βήμα αν δεν πάρω πρώτα την τόσο σημαντική για μένα, γνώμη σας. Πείτε μου, τι γνώμη έχετε για τον Πάνο Καμμένο

και τους Ανεξάρτητους Έλληνες; Σας εκφράζει; Τον εμπιστεύεστε; Θέλετε να είμαστε Ανεξάρτητοι Έλληνες εμείς και τα παιδιά μας σε μία Ελεύθερη Ελλάδα»

Η κίνηση της κ. Ιατρίδη ήταν αναμενόμενη αφού η Βουλευτής έχει πάρει εδώ και πολύ καιρό τις αποφάσεις της ενώ θεωρείται ότι επηρεάζεται από τον κ. Μαρκόπουλο που πρωτοστάτησε στην καταψήφιση της δανειακής σύμβασης και οδεύει και αυτός προς το κόμμα Καμμένου.

Με δεδομένο ότι η Νέα Δημοκρατία είχε μία μόνο έδρα στα Δωδεκάνησα η οριστική αποχώρηση της κ. Ιατρίδη αφήνει το κόμμα χωρίς έδρα στο νομό.

Στις εκλογές του 2009 η κ. Ιατρίδη είχε κάνει την έκπληξη αφήνοντας στη δεύτερη θέση και εκτός Βουλής, τον τέως Υπουργό κ. Γιάννη Βαληνάκη. Η πρωτιά της κ. Ιατρίδη αποδόθηκε στη στήριξη του Αριστοτέλη Παυλίδη που είχε τεθεί εκτός ψηφοδελτίου , (για τη γνωστή υπόθεση Μανούση) και θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα στην τότε ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα υπήρξαν δημόσιες δηλώσεις πρώην βουλευτή και πολιτευτή με τις οποίες απέδιδε την εκλογή της στην πριμοδότηση της από τον Αριστοτέλη Παυλίδη.

Η Μίκα Ιατρίδη κατάγεται από πολιτική οικογένεια (ο πατέρας της ήταν επί σειρά ετών Δήμαρχος στο Δήμο Καλλιθέας Ρόδου) και στην εσωκομματική αναμέτρηση είχε ταχθεί με το μέρος της κ. Μπακογιάννη

Η σχέση της με τη Νέα Δημοκρατία άρχισε να «χαλάει» μετά τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος της για το διορισμό και τη μισθοδοσία της στο Δήμο Καλλιθέας (ενώ Δήμαρχος ήταν ο πατέρας της).

Η κ. Ιατρίδη, που θεωρεί ότι δεν υπήρχε κάτι επιλήψιμο στη συγκεκριμένη υπόθεση, αισθάνθηκε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν την προσέφερε την πολιτική κάλυψη και στήριξη που θα έπρεπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα