Ιατρικό σεμινάριο στον Άγιο Αντώνη

Και όμως η ζωή έχει χρώματα το Σάββατο στον Άγιο Αντώνη

Τo Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 στις 18:00 μ.μ., έπειτα από πρωτοβουλία του καθηγητή Γιώργου Βαθιώτη, στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου , οι επιστήμονες Υγείας και Παιδείας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου θα πραγματοποιήσουν ένα ακόμα ιατρικό και εκπαιδευτικό σεμινάριο διαδραστικού χαρακτήρα.

Μέσω αυτών των διαδραστικών σεμιναρίων ο κόσμος ενημερώνεται άμεσα και ουσιαστικά από την ομάδα επιστημόνων Υγείας για θέματα που τον απασχολούν.

«Στόχος όλων μας είναι να ανοίξει μια νέα

σελίδα πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας και να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη. Έτσι λύνονται προβλήματα και γεννιούνται ελπίδες ώστε ο κόσμος να κερδίσει ξανά τα χαμένα όνειρα ζωής», σημειώνει ο καθηγητής κ. Γιώργος Bαθιώτης.

Θέμα της διαδραστικής ημερίδας θα είναι: «Κατάθλιψη και όμως η ζωή έχει χρώματα».

Ομιλητές του σεμιναρίου θα είναι η γενική ιατρός και νευρολόγος Πηγή Τάρλα MD, MSc , η κλινική ψυχολόγος Βίκυ Κονδύλη.

Στην συζήτηση επίσης θα λάβουν μέρος ο επιστημονικός υπεύθυνος καθηγητής Γιώργος Βαθιώτης και οι ιατροί Πάνος Αναστασιάδης και Γιώργος Καραμιχάλης. Η παρουσία των ιατρών και ψυχολόγων στο διαδραστικό αυτό σεμινάριο είναι καθοριστικής σημασίας γιατί στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου δημιουργείται όπως άμεσα θα ανακοινωθεί η λειτουργία του πρώτου κοινωνικού Ιατρείου στην πόλη μας για άτομα με αναπηρία.

Την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου από τους επιστήμονες Υγείας και Παιδείας για το Περιστέρι με σκοπό να ενημερωθεί οι κάτοικοι του μεγαλύτερου δήμου της Αθήνας για τα επόμενα 3 κοινωνικά έργα στην πόλη μας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα