Ηλ. Κασιδιάρης: Διάτρητο το όποιο πόρισμα της Προανακριτικής

14:00 6/6/2013 - Πηγή: NewsBomb

Το όποιο πόρισμα της Προκαταρκτικής Επιτροπής για την λίστα Λαγκάρντ θα είναι διάτρητο, εκτίμησε ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρης στην Ολομέλεια της Βουλής που συζητά την παραπομπή του Γ. Παπακωνσταντίνου για απιστία σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με τον βουλευτή ο Ευ. Βενιζέλος

«καίγεται από τα έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών της Γαλλίας», καθώς ισχυρίζεται ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει την λίστα Λαγκάρντ. Ζήτησε μάλιστα να κληθεί και πάλι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή, ενώ σχολίασε ότι «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι οι ευθύνες είναι για τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εξέφρασε παράπονα για τον τρόπο λειτουργίας της Επιτροπής λέγοντας ότι «το προεδρείο μου απαγόρευσε να θέσω ερωτήσεις στον Ευ. Βενιζέλο. Κατέθεσα πρόταση μομφής στον Πρόεδρο και η απάντηση ήταν ότι έβγαλε τα γυαλιά του γιατί φοβήθηκε μη του ρίξω μπουνιά!».

Σημειώνεται ότι ο Ηλ. Κασιδιάρης εμμέσως πλην σαφώς δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι ο Χίτλερ έκανε το ολοκαύτωμα κατά των Εβραίων. Συγκεκριμένα είπε ότι «ο Εβραίος Σ. Μιωνή είναι το κλειδί της υπόθεσης. Είναι προσωπικός θαυμαστής του Αντ. Σαμαρά και κολλητός του Στ. Παπασταύρου και βλέπουμε να σκίζονται οι της ΝΔ γι’ αυτόν. Δεν έρχεται σε αυτή την επιτροπή γιατί συμμετέχουν αρνητές του ολοκαυτώματος. Και βέβαια συμμετέχουν αρνητές του ολοκαυτώματος. Εμείς δεν θέλουμε να πάμε στο δολοφονικό κράτος των σιωνιστών. Αυτός ο κύριος όταν πατήσει το πόδι του στη χώρα μας θα πάει στη δικαιοσύνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα