Ίλιον: Στοιχεία-σοκ στη δολοφονία της 61χρονης-Την σκότωσε ο γιος της

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 61χρονης στις 23 Σεπτεμβρίου, στο Ίλιον.

Πίσω από το έγκλημα βρίσκεται ο ίδιος ο 36χρονος γιος της, ο οποίος και συνελήφθη.

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο γιος της την στραγγάλισε με ένα καλώδιο καθώς όπως υποστήριξε στην ομολογία του συχνά η μητέρα του είχε ιδιαίτερα επιθετική

συμπεριφορά σε βάρος του, ενώ ήταν έντονο το αίσθημα της απόρριψης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η είσοδος της οικίας του θύματος δεν έφερε ίχνη διάρρηξης, οι χώροι του διαμερίσματος παρουσίαζαν εικόνα «επιλεκτικής έρευνας» ενώ είχε αφαιρεθεί και ποσό 1.850 ευρώ, με σκοπό την δημιουργία εικόνας ληστείας και τον αποπροσανατολισμό της έρευνας.

Σύμφωνα με τον 36χρονο συλληφθέντα, το θύμα του επιτέθηκε για ασήμαντη αφορμή, φραστικά και σωματικά με τη χρήση καλωδίου μπαλαντέζας, το οποίο αφού της το πήρε από τα χέρια, χρησιμοποίησε για να τη στραγγαλίσει. Στη συνέχεια δημιούργησε την εικόνα έρευνας, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό, το οποίο απέκρυψε σε ντουλάπα υπνοδωματίου όπου και βρέθηκε και έφυγε από το διαμέρισμα. Όταν επέστρεψε μετά από λίγη ώρα, ειδοποίησε την Άμεση Δράση και προσποιήθηκε ότι μόλις είχε βρει δολοφονημένη τη μητέρα του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο: Δολοφονία 61χρονης στο Ίλιον

Γιάννενα: Πατέρας δικάζεται για τη δολοφονία του παιδιού του

Άγριο έγκλημα στο κέντρο:Μαχαίρωσε 36 φορές την 20χρονη φίλη του(pics)

Keywords
Τυχαία Θέματα