Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι και σήμερα σε ισχύ στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς Αυτοκίνητο.

Λόγω της διοργάνωσης του διασυλλογικού ποδηλατικού αγώνα αντοχής (175 χλμ) από τις 9 το πρωί διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους: α. Ν. Γερμανού (εκκίνηση από Λευκό Πύργο) - Τσιμισκή - Πολυτεχνείου - Παλαιού Σταθμού - Αναγεννήσεως - Μοναστηρίου - Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης

- Βεροίας και μόνο στο ρεύμα πορείας του αγώνα (ρεύμα πορείας προς έξοδο πόλης), β. στο ρεύμα πορείας προς Βέροια του τμήματος της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Βεροίας, από το ύψος του Δ.Δ. Ιωνίας μέχρι το Δ.Δ. Χαλκηδόνας Δήμου Χαλκηδόνας και γ. σε όλο το πλάτος της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Βεροίας, στο τμήμα της από το ύψος του Δ.Δ. Χαλκδηδόνας (Διασταύρωση Κουφαλίων) μέχρι τα όρια με την Α.Δ. Ημαθίας.

Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του κέντρου της πόλης που περικλείεται από τις οδούς Εθν. Αμύνης - Εγνατία - Βενιζέλου - Λεωφ. Νίκης.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί και στην οδό Τσιμισκή, στο τμήμα της από την πλατεία της ΧΑΝΘ μέχρι την συμβολή της με την οδό Εθν. Αμύνης, ενώ, διευκρινίζεται ότι η κυκλοφορία στις οδούς Εθν. Αμύνης, Εγνατία, Βενιζέλου, Λεωφ. Νίκης θα διεξάγεται κανονικά.

Η κυκλοφορία των λεωφορείων του ΟΑΣΘ στο αποκλεισμένο τμήμα του κέντρου της πόλης θα επιτρέπεται μόνο στις οδούς Τσιμισκή και Μητροπόλεως, ενώ ο Οργανισμός έχει προγραμματίσει κατάλληλα τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών που επηρεάζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα