Ίσως η ακριβότερη Rolls royce όλων των εποχών

Αν όχι η ακριβότερη, ίσως η πιο πολυτελής Rolls Royce που παρουσιάστηκε ποτέ είναι η εικονιζόμενη, που έκανε πρεμιέρα στις αρχές Νοεμβρίου, στην έκθεση αυτοκινήτων στο Ντουμπάι.

Πρόκειται για μια ειδική έκδοση της Celestial Phantom, που ξεχωρίζει για τις 1.000 φωτεινές οπτικές ίνες στο εσωτερικό της οροφής της, οι οποίες με τη σειρά τους αποδίδουν τον νυχτερινό ουρανό έτσι όπως ήταν την 1η Ιανουαρίου 2003, την μέρα δημιουργίας την πρώτης Phantom.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη έκδοση φέρει στην καμπίνα της διακόσμηση από 446 διαμάντια! Τους πολύτιμους

λίθους θα τους βρείτε στις εσωτερικές επενδύσεις των θυρών, στην κεντρική κονσόλα και στο διαχωριστικό που βρίσκεται στον χώρο των πίσω επιβατών, όλοι τοποθετημένοι με το χέρι.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν η απαστράπτουσα Celestial Phantom θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή και με ποιά τιμή. Εν τούτοις θεωρείται βέβαιο πως η Rolls Royce έχει το κοινό εκείνο που θα μπορούσε να αγοράσει μια Phantom διαφορετική από τις άλλες έναντι οποιουδήποτε τιμήματος. Είναι γνωστό για παράδειγμα, πως η Μέση Ανατολή είναι παγκοσμίως η μεγαλύτερη αγορά ειδικών εκδόσεων της Rolls Royce. Ίσως έτσι να εξηγείται το γεγονός ότι η εταιρεία παρουσίασε στη ίδια έκθεση άλλες δύο ξεχωριστές εκδόσεις: Την Phantom Coupe Chicane Εdition και την Alpine Trial Centenary Collection Ghost!

Φώτης Ραΐσης

Πηγή: carzine.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα