Κάκος: «Δεν ήθελα να συνδέσω το όνομά μου με θύματα»

Η διακοπή του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό ίσως αποτελέσει αρχή για μια σειρά αποφάσεων βελτίωσης της ποιότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τον Τάσο Κάκο.

Ο διαιτητής του «αιώνιου» ντέρμπι, το βράδυ της Κυριακής (18/3) μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM», για την απόφασή του να διακόψει το μεγάλο ντέρμπι, αλλά και την επόμενη... μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά ο

Τάσος Κάκος μίλησε

Για την απόφασή του να διακόψει το ντέρμπι:

«Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, δηλαδή, να διακοπεί ένα παιχνίδι. Δεν είναι και το καλύτερο. Όμως πιστεύω ότι μέσα από αυτό μπορούμε κερδίσουμε περισσότερα. Πιστεύω ότι μπορεί να αποτελέσει την αρχή για να γίνουν όλα καλύτερα. Να λάβουν οι υπεύθυνοι σοβαρά υπόψη τους τα μηνύματα των καιρών και να αλλάξουν πολλά προς το καλύτερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς κάναμε την αρχή. Εάν χρεωθώ εγώ το βάρος της απόφασης δεν με απασχολεί. Οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται με οποιοδήποτε κόστος».

-Εάν περίμενε να δει τέτοιες εικόνες:

«Είμαι στη διαιτησία από τον Οκτώβριο του 1997. Η αλήθεια είναι ότι δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παίξω σε παιχνίδια Σούπερ Λίγκας. Βλέπετε όταν ξεκίνησα σε ηλικία 27 ετών, είναι μια απαγορευτική ηλικία. Δεν περίμενα να δω τέτοιες εικόνες.

Σαν ποδοσφαιριστές είχα βιώσει ανάλογες καταστάσεις. Ήλπιζα ότι θα εξελιχτεί το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όμως τα τελευταία γεγονότα με έχουν απογοητεύσει».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα