Κάποιος… τον φώναξε Σεμπάστιαν

Ο… δαιμονισμένος Σεμπάστιαν Λέτο οδηγεί τον Παναθηναϊκό σε πορεία πρωταθλητισμού και το Onsports θυμάται τα κατορθώματα του Αργεντινού στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ηγέτης Λέτο

Ο Σεμπάστιαν που κάνει φέτος τη διαφορά όχι μόνο στον Παναθηναϊκό, αλλά στη Super League, έχει όμως και επώνυμο: Λέτο. Αυτός που παρά το… λούκι της σφιχτής οικονομικής πολιτικής και των περιορισμένων στόχων του Παναθηναϊκού

στο ξεκίνημα της χρονιάς είχε την επιμονή να... υποφέρει τελικά το ρόλο του «αντί-Σισέ» και να αποκτήσει μάτια… ψυχρά και πρόστυχα για τους αντιπάλους, χαρακτηριστικά που τον έχουν κάνει ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Ο πρώτος γύρος που έχει κάνει φέτος ο Αργεντινός έχει ξεπεράσει όλα τα season high της καριέρας του στους περισσότερους τομείς και δείχνει πως… έχει ακόμα έναν γύρο για να χαρίσει στον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα, όπως δήλωνε από το καλοκαίρι ο ίδιος. «Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να είμαστε στην κορυφή. Να κατακτήσουμε το Κύπελλο», έλεγε από την προετοιμασία ακόμα ο Αργεντινός και πολλοί τότε… μειδιούσαν, αφού είχαν κατατάξει τη φετινή χρονιά στις «χαμένες» για το «τριφύλλι».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα